- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hoşgeldin abim, hayırlı günler sana ve herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler .
Hoşgeldin abim, hayırlı günler sana ve herkese
Hayırlı sabahlar .
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler abi
Hayırlı günler herkese
Hayırlı Cumalar, Hayırlı günler herkese
Hayırlı geceler herkese..
Bolu'da bahar başladığından beri doğru düzgün bahar güneşi göremedik. Her gün kapalı bazen de yağmurlu.Ayrıca hava sıcak da değil halen montla gezdiğim zamanlar oluyor.
Bolu'da bahar başladığından beri doğru düzgün bahar güneşi göremedik. Her gün kapalı bazen de yağmurlu.Ayrıca hava sıcak da değil halen montla gezdiğim zamanlar oluyor.
Hoşgeldin..
Afyon'da da öyle ama Yağış bol masaallah,mont değil hala sobalar yakılıyor,doğal gazlar açık
Hayırlı günler herkese..
Öğlen saatlerinde başlayan yağış hala devam ediyor.
Masaallah bu senelerin rekoruna denk gelecek Sanırım.
Her gün yağış ve uyarılarla devam ediyoruz.
Abartma olmasın ama 1.5 aydır devam ediyor yağışımız.
Allah kazasız belasız yağışlar versin..
🤲🤲
İstanbul tarafı sprey yağış alırken Kocaeli Gölcük nemden bunalıyor, 22 derece ama basık bir hava var nemden sinirlerim bozuldu, nasıl bir nemse artık 32 derece gibi hissediyorum.
İktidar yine değişmedi umarım hayırlı olur doğduğumdan beri bir Cumhurbaşkanı değişim töreni göremedim arkadaş
Seçim vatanımıza milletimize hayırlara vesile olsun. Ben değişimden yanaydim lakin sonuca üzülmedim değil bilakis sevindimde. Siyaset yapmıyorum
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hepsi bizim insanımız hepsi bizim için çalışacak. Dogrulariyla yanlışlarıyla da benim de cumhurbaşkanım Erdoğan. Balkon konuşmasını heyecanla bekliyorum. Pozisyon da Değişim olmasada ben bu döneminde erdogandan radikal değişimler bekliyorum. Her konuşmasında bunun sinyallerini okuyorum.
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Hayırlı geceler herkese..