- Resmi Gönderi
ben en iyisi sabah kalktimmi ilk is bi buzdolapci beyaz esyaci bulayim. onlarda kopuk vardir. ustat tutturdumu cama yazi diye. tirtiklar kar yaparim beyaz kopukle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturben en iyisi sabah kalktimmi ilk is bi buzdolapci beyaz esyaci bulayim. onlarda kopuk vardir. ustat tutturdumu cama yazi diye. tirtiklar kar yaparim beyaz kopukle
ben en iyisi sabah kalktimmi ilk is bi buzdolapci beyaz esyaci bulayim. onlarda kopuk vardir. ustat tutturdumu cama yazi diye. tirtiklar kar yaparim beyaz kopukle
Sen yanlış yere gelmişsin direk sivasa geç ordan
Sen yanlış yere gelmişsin direk sivasa geç ordan
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
oyyyy oyyyy oyyy sivasin ilerside iyi gorunuyor dogu anadolunun orta hatti
yahu sivasa kar mı yağıyor yarın Trabzonspor'umun maçı var
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Sana da hayırlı geceler abi
Model paylaşımında ödüllü bir şart var takip ederseniz faydalanabilirsiniz
Boşa değil ustanın çağrısı
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=323483#post323483Cümleten hayırlı akşamlar sevgili abilerim kardeşlerim bayadır yoktum umarım herkes iyidir bıraktığım gibidir her şey
Cümleten hayırlı akşamlar sevgili abilerim kardeşlerim bayadır yoktum umarım herkes iyidir bıraktığım gibidir her şey
Hoşgeldin abim...
Hayırlı akşamlar olsun.. Şükür iyiyiz,sende iyiysen denktir👏
Hoşgeldin abim...
Hayırlı akşamlar olsun.. Şükür iyiyiz,sende iyiysen denktir👏
Çok şükür iyiyim abim. Çok özlemişim burayı herkesi vallaha
Çok şükür iyiyim abim. Çok özlemişim burayı herkesi vallaha
Fazlaca buralarda bulunmak lazım demek ki:)
👏👍
GFS ye buyrun
Fazlaca buralarda bulunmak lazım demek ki:)
Haklısın valla abi her ne kadar kışın fazlaca aktif olsam da yazın çok boşluyorum buraları sizleri.
yahu sivasa kar mı yağıyor yarın Trabzonspor'umun maçı var
Donacağuk abi