Semih Ö. geçmiş olsun,şimdi nasılsınız iyisiniz inşallah.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Kulaklarımı hissetmedim soğuktan. Islak kulaklara soğuk hava çarpınca tabii..
-
Sen işi bilen birine benziyorsun gibi aramıza katılmak ister misin ?
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Bir sistem indirirsin :)))))
-
Bu gfs sistemi ne zaman vericek
-
- Resmi Gönderi
Bu gfs sistemi ne zaman vericek
Sistem var GFS vermese de olur Serkan
-
Semih Ö. geçmiş olsun,şimdi nasılsınız iyisiniz inşallah.
İyiyim sağolasın hocam biraz şişmeler başladı krem sürüyoruz antiboyiklere başladık hayırlısı bakalım
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Semih Ö. 3 hafta önce bende oldum tampon çıkana kadar sıkıntı oluyor çıktıktan sonra rahatlıyorsun b8ddea68-1e64-4a02-a9bb-e441daf368b2.jpeg
Buda bendeki değişim
-
Geçmiş olsun Semih Ö. 3 hafta önce bende oldum tampon çıkana kadar sıkıntı oluyor çıktıktan sonra rahatlıyorsun b8ddea68-1e64-4a02-a9bb-e441daf368b2.jpeg
Buda bendeki değişim
Evet hocam önümüzdeki Cuma günü nasipse inşallah çıkarılacak
-
Çok şükür toparlandım gibi bir şey 1-2 gündür uyuyabiliyorum midemde çoğunlukla iyi.. Hiç geçmeyecek sandım ama artık sahalardayım. Atmosfer maceramızı birlikte geçireceğiz.
-
İyileşmemin şerefine en sevdiğim cipsi aldım hayırlı olsun. IMG_20231209_185945.jpg
-
- Resmi Gönderi
Buda bendeki değişim
Sana da geçmiş olsun Sedat.
Masaallah masaallah, gelmiş ve geçmiş bile.. Değişim fazla ve güzel görünüyor abim.
-
Dün ameliyata saat 2 de girdim uzamış 6 da çıktım doktor baya güzel oldugunu söyledi kemik çıkarmışlar baya kötüymüş burnum oradaki asistan doktorlar falan baya güzel olmuş dedi doktor atacak paylaşırım bence cokta çekinmeye gerek yok olacak arkadaşlar icin evet ilk günü biraz zor gecirebiliyorlar ama sonrası sanırım kolay oluyor simdilik bende öyle ilac verdiler hayırlısı 7 gün sonra tampon alınacak Biraz boğaz ağrısı var şuan normal dediler yutkunurken de acıyor biraz Fotolarda ameliyattan hemen sonrası baya yorgundum uyuyakalmışım
Geçmiş Olsun hocam
-
Yok Whisper abim benim yorumlarımı boş geçmez en azından emoji yollar görmediğini umut ediyorum. 😀
-
- Resmi Gönderi
Sana da geçmiş olsun Sedat.
Masaallah masaallah, gelmiş ve geçmiş bile.. Değişim fazla ve güzel görünüyor abim.
teşekkür ederim dayım
-
- Resmi Gönderi
Buda bendeki değişim
Oo karizma geçmiş olsun
-