hayırlı sabahlar tüm ailemize
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
hayırlı sabahlar tüm ailemize
Hayırlı Günler .
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
1950 EMİRGAN
-
- Resmi Gönderi
1950 EMİRGAN
İyi akşamlar
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Gece gece gözüme çarptı.
Uzun buraya alsak site penceresi de kabul etmez uzun yazı olduğundan.
Link atalım,,
'Türkler geliyor' dedi, iki ordu birbirini vurdu! Osmanlı tek mermi atmadan kazandıTarih, birçok ilginç savaşa ev sahipliği yaptı ancak hiçbiri tek bir Osmanlı askerinin bile burnu kanamadan kazandığı Şebeş Savaşı kadar garip değildi. Peki…www.milliyet.com.tr -
- Resmi Gönderi
mehmet civan Abi windows üzerinden ios uygulama yazmak için sanal makinaya macOS kuruyorum bir sıkıntı yaratırmı? şuan catalina indirdim önerdiğin sürüm varsa rica etsem söylermisin.
bakayim gece simdi ne desem yalan olur hic denemedim. islerim var biraz onumde onlari halledip bi arastirip yazayim.
edit: gülme zor yerden sordun zaten ben atmosfer ı kafasına takan normal ınsan gormedim. -
- Resmi Gönderi
mehmet civan Abi windows üzerinden ios uygulama yazmak için sanal makinaya macOS kuruyorum bir sıkıntı yaratırmı? şuan catalina indirdim önerdiğin sürüm varsa rica etsem söylermisin.
bu sekilde yazdigin zaman app store a upload edemiyormuşsun. onun disinda bir sorun yok. kodu bu sekilde yazip mac de compile edebilirsin. yazdigin ortamda bir ios emulator vardir sanirim. andoroid studio da oluyor. birde soyle bir sey var donanim sanallastirma ile virtual kurdugun bir isletim sistemi uzerinde (microsoft hyperv) bir virtual isletim sistemi (ios emulator)daha kuracaksin heralde dusunmuslerdir onuda. dene bakalim banada yaz sonucunu.
-
- Resmi Gönderi
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
-
Epic games te indirim var
-
bu sekilde yazdigin zaman app store a upload edemiyormuşsun. onun disinda bir sorun yok. kodu bu sekilde yazip mac de compile edebilirsin. yazdigin ortamda bir ios emulator vardir sanirim. andoroid studio da oluyor. birde soyle bir sey var donanim sanallastirma ile virtual kurdugun bir isletim sistemi uzerinde (microsoft hyperv) bir virtual isletim sistemi (ios emulator)daha kuracaksin heralde dusunmuslerdir onuda. dene bakalim banada yaz sonucunu.
Tamam abi dersten sonra denicem teşekkür ederim Android üzerine herşeyi tamamladımda Android üzerinde yaptığım uygulamaları ios içinde yapmak istiyordum Onun için Swift öğrenmeye başladım aslında c# xmarin ile de gidebilirdim ama ben ayrı ayeı kütüphaneler öğrenmek istedim. Mobil bittikten sonra assembly öğrenmeyi düşünüyorum sanirim en karışık dil assembly yanlışmıyım?
-
- Resmi Gönderi
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Aleykümselam hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Epic games te indirim var
Dün bir tane oyun aldım 700 tlydi bedava olmuş
-