- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı sabahlar
Sistemci5534 Allah analı babalı büyütsün abi. Gözün aydın.
Sistemci5534 abi Allah analı babalı büyütsün ,ömrü hayırlı ve uzun olur inşallah.
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun 🤲 🤲
Hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim kardeşim inşallah darısı bekleyenlere
Sistemci5534 Allah analı babalı büyütsün abi. Gözün aydın.
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam
>>>WinteR<<< usta paylaşımda, buyrun
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=328936#post328936Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam abi. Hayırlı günler herkese
Sinan başkan puan atmışsın sayende emektar üye oldum.Çok teşekkür ederim.Başkan dediğin böyle adam olacak ki onun bilgisiyle yetişenler çoğalsın.
Sinan başkan puan atmışsın sayende emektar üye oldum.Çok teşekkür ederim.Başkan dediğin böyle adam olacak ki onun bilgisiyle yetişenler çoğalsın.
Çok fena yazdın yav
selamın aleyküm, tüm forum sakinlerinde olduğu gibi bende kar sevdalısıyım ve model takibi yapıp kar kovalamak hoşuma gidiyor velhasıl kelam son zamanlarda hoşuma gitmiyor(du) çünkü egzama varmış yeni farkına vardım. soğukta ellerim çatlıyordu ama böyle bir çatlama yok , elimi yumruk yapınca çat çat yırtılıyordu deri. yüzümde aynı şekilde pul pul oluyordu çene bölgesi. bi krem keşfettim ve egzamayı bitirdi. evet, bitirdi. egzama bitmez aslında tekrarlar ama bu krem mucizevi bir şey. eğer benim gibi egzaması olan varsa dexyane med kremini öneriyorum
Geçmiş olsun kardeşim
Hayırlı Akşamlar .
Çok fena yazdın yav
Hayırlı Akşamlar .
Hayırlı akşamlar
435B73D9-4A1A-42F3-A7E3-3281DF1D5A35.jpg
Kızım İlkim 18/12/2023 tarihinde dünyaya geldi. Baba olduk sevgili Hs ekibim , Allah herkese bu mutluluğu tattırsın. Olmayan herkese nasip olsun inşallah 🤲 🤲
Hayırlı olsun abi