Saadet cuma günü Trabzon'a geliyorumm akrabanın düğünü var 😅 senin memleketi de görelim, yağış var mı
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
-
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar 🙌
-
Hayırlı Akşamlar .
-
2012 Kışı Zonguldaktan bir kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Saadet cuma günü Trabzon'a geliyorumm akrabanın düğünü var 😅 senin memleketi de görelim, yağış var mı
Hayırlı olsun şimdiden . Şu aralar hava kararsız 😂 bazen yağıyor bazen açıyor
-
rota karadenizden mi doğu anadoludan mı
-
Hayırlı olsun şimdiden . Şu aralar hava kararsız 😂 bazen yağıyor bazen açıyor
Çok teşekkür ediyorum. Biraz gezeceğim yağmaz inşallah😬 şöyle ciğerime mis gibi, temiz Karadeniz havası almak istiyorum 😅
-
rota karadenizden mi doğu anadoludan mı
İkisi de değil kardeşim rota iç Anadolu Angara'dan 😅
-
İkisi de değil kardeşim rota iç Anadolu Angara'dan 😅
Genellikle Amasya'dan Samsun'a geçip o yol üzerinden gelirler o yüzden merak ettim
-
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
Artık Küresel iklim değişikliğinin Farkına Varmak lazım Nitekim Son 2 senedir bu ekstrem hava olayları artmaya başladı mesela 1 günde yağacak yağmurun 3-4 saatte yağması bartın, kastamonu, Samsun, Sinop Genellikle Karadeniz illeri başta olmak üzere şehirlerin durma noktasına gelmesi, geçen sene istanbul ve malatya - Kahramanmaraş civarında da yine 2-3 günde yağacak kar miktarı 4-5 saatte düşmesi gibi olayların bu kışın da etkisini göreceğiz Ve bu sene el nino beklendiğinden dolayı el nino yaşanan kışların genellikle la Nina kışlarına göre soğuk ve kar açısından daha şanslı olduğumuzu söylemek lazım iklim değişiyor değil artık değişti...
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar cümleten.
-
Twitter'da etkileşimin en çok olduğu yazılar anlık hava tahmini yazıları oluyor hesapta bunu deneyebilirsiniz
-