Ay sonundaki serinlemeden sonra oluşacak pattern çok önemli barajlar açısından.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bi 2.5 kilo muza tüm boya badana isini halleder :))
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Bi 2.5 kilo muza tüm boya badana isini halleder :))
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Çok güzel çok hoş yaptıkları ama bunda da olduğu gibi benzeri canlıları da rezil ediyoruz.
Yaşamları bu olmamalı bence Sahut
-
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hayırlı günler
-
İyi öğlenler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İyi öğlenler
Sana da Yusuf,iştesin sanırım kolay gelsin
-
Sana da Yusuf,iştesin sanırım kolay gelsin
İş görüşmesindeydim. Fabrikaya varmadan önce bir fotoğraf çekeyim dedim.
-
İyi geceler hayırlı Cumalar HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler hayırlı Cumalar HS ailesi
Hayırlı geceler olsun, hayırlı Cumalar
-
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler, hayırlı Cumâ'lar.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Libya'da on binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Daniel Kasırgası ve sonrasındaki selin ardından dünyanın en büyük üçüncü çölü sayılan Sahra'da çok sayıda göl ve nehir oluştuğu görüldü.
-
Gökhan Abur Hocamız hayatını kaybetmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gökhan aburun ölüm haberini okuduktan sonra ben bir kötülendim sıcak bir duş alayım iyi gelir belki. İçim içime sığmıyor şuan..
-