- Resmi Gönderi
Artık yavaştan yerimizi alalım
Hoşgeldin, hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArtık yavaştan yerimizi alalım
Hoşgeldin, hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
Bu güneyin hiç bir şeyimi hayırlı olmaz be.. Sabahtan beri başımın içine etti lodos..
Hayırlı Akşamlar .
Bu güneyin hiç bir şeyimi hayırlı olmaz be.. Sabahtan beri başımın içine etti lodos..
Hava işi işte herkeste farklı etkileri oluyor..
Hayırlı Akşamlar .
hayırlı akşamlar
Marmaraya, egeye, akdenizin batısına güzel yağışlar geliyor. Cumartesi yani bugün akşama doğru yağışlar başlar. Ege bölgesi daha riskli olabilir
Marmaraya, egeye, akdenizin batısına güzel yağışlar geliyor. Cumartesi yani bugün akşama doğru yağışlar başlar. Ege bölgesi daha riskli olabilir
Kazasız belasız yağsın inşaallah Ercan
Hayırlı Günler .
Hayırlı Günler .
Hayırlı günler olsun
Bu akşama doğru Marmara ve egede başlayacak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olalım arkadaşlar. Özellikle Çanakkale, Balıkesir, İzmir,, Muğla 🚨🌧️🌩️🌪️
Heyecanlı şekilde rekor takibi yapan arkadaşları hiç bir zaman anlayamayacağım. Olmaması gereken havalar var iken bu bir görgüsüzlüktür. Rekordan elbet bahsedebiliriz ama güle oynaya rekor var diyenlere kızıyorum sadece
Heyecanlı şekilde rekor takibi yapan arkadaşları hiç bir zaman anlayamayacağım. Olmaması gereken havalar var iken bu bir görgüsüzlüktür. Rekordan elbet bahsedebiliriz ama güle oynaya rekor var diyenlere kızıyorum sadece
Nasıl gelmişse bir şekilde gider bu havalar da Yusuf
Akşamın şu saatinde sıcaklığa bakın
Ecmwf Hava Modellerinin Akşam Güncellemesini Forumda Paylaşmak İsteyen Var Mıdır ?
Havaforum ile aranız neden bozuk bilmiyorum ama bende fazlasıyla huylandım foruma. Kurallar konusunda bazılarına kıyak geçmeler felan bir sürü haksızlıklara sebep oldular..
Hayırlı geceler .