- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm uzun bir aranın ardından tekrar yerimizi alalım
Aleykümselam, hoşgeldin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün aleyküm uzun bir aranın ardından tekrar yerimizi alalım
Aleykümselam, hoşgeldin
Selamün aleyküm uzun bir aranın ardından tekrar yerimizi alalım
Aleykümselam, hoşgeldin
Aleykümselam günaydın hayırlı sabahlar HS ailesi
Oguzhan son 11 mesajın 7 sine üzgün atmışsın bu kadar üzülme yav
İyi günler herkese yavaştan kış provalarına giriş yapıyoruz bakalım cumartesi pazar hangi merkezlerde kar yağışı görülecek
İyi günler herkese yavaştan kış provalarına giriş yapıyoruz bakalım cumartesi pazar hangi merkezlerde kar yağışı görülecek
İyi günler
Iyi günler abim. Bizler takipteyiz birçok konuda. Takipte kalıp sizler de paylaşım ve paylaşımlara beğeni yapabilirsin. İyi forumlar. Güzel bir sezon olsun🫡
Hayırlı geceler herkese..
Bakim sonrası kaldığımız yerden devam edelim..
Hayırlı geceler .
Hayırlı geceler.
s.a herkese günaydın hayırlı cumalar malum havalar soğudu kış sezonu yavaştan açıldı bende foruma katılayım dedim
s.a herkese günaydın hayırlı cumalar malum havalar soğudu kış sezonu yavaştan açıldı bende foruma katılayım dedim
Hosgeldin abim aleykum selam. Bizler takipteyiz paylaşımlarla vs aktiflik de artıyor yavaştan. Güzel bir sezon olsun insallah
Hayırlı günler .
Aleykümselam abim,hoşgeldin, hayırlı Cumalar..
Hosgeldin abim aleykum selam. Bizler takipteyiz paylaşımlarla vs aktiflik de artıyor yavaştan. Güzel bir sezon olsun insallah
İNŞAALLAH
Hayırlı günler .
Hayırlı günler olsun