- Resmi Gönderi
Rusya’da darbe oluyormuş la
Putin abi ayağındaki potinle döver onları, birşey olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRusya’da darbe oluyormuş la
Putin abi ayağındaki potinle döver onları, birşey olmaz
Yutkunmakta zorlanıyorum ve sürekli yutkunuyorum boğazım kuru sanki su içmeme rağmen yutak bölgem tıkanmış gibi hissediyorum dün öğleden beri sizce ciddi bir şey olabilir mi yarın kbb ye görüneceğim ama bakalım bir şey mi kaldı boğazımda böcek vb mi kaçtı bi anlamadım ya inşallah geçer çok rahatsız oluyorum sanki nefessiz kalacağım gibi hissediyorum soluk borusu yutak tarafında ya da troidlerden mi kaynaklı acaba guatr vb.
Yutkunmakta zorlanıyorum ve sürekli yutkunuyorum boğazım kuru sanki su içmeme rağmen yutak bölgem tıkanmış gibi hissediyorum dün öğleden beri sizce ciddi bir şey olabilir mi yarın kbb ye görüneceğim ama bakalım bir şey mi kaldı boğazımda böcek vb mi kaçtı bi anlamadım ya inşallah geçer çok rahatsız oluyorum sanki nefessiz kalacağım gibi hissediyorum soluk borusu yutak tarafında ya da troidlerden mi kaynaklı acaba
Usutmeden olabilir, bademcik iltihaplanması olabilir.
Bir şey kaçsa orada bekleyecek hali yok ki..
Görün doktora tez şifa inşaallah
Usutmeden olabilir, bademcik iltihaplanması olabilir.
Bir şey kaçsa orada bekleyecek hali yok ki..
Görün doktora tez şifa inşaallah
1-2 gün önce soğuk ve dondurma yemiştim aynı günün akşamında dünden beri böyle abi ya valla burnumdan alıyorum da ağzımdan nefes alamıyorum değişik bir his oluştu nasıl tarif etsem bilemiyorum resmen tıkanmış gibi yutkunuyorum sanki bir şey var boğazımda gitmiyor bir türlü ağrı felan yok yemek falan yemede bir sorun yok takılma gibi
Şu noktada oluyor olay 353727642_970768120908444_686136663495281511_n.jpg
Semih ne desek havada kalıyor,o bölge hareketli olan yer boğazda.
İltihap ile olmuştur,fazla takılma sen bir şey olmaz abim
Geçmiş olsun,Dr a görün yada bu işlerde eczacılar da çaredir.Dr kadar ilaçlara hakimler,bence bir eczaneye git yakınında sor danış
Semih ne desek havada kalıyor,o bölge hareketli olan yer boğazda.
İltihap ile olmuştur,fazla takılma sen bir şey olmaz abim
Geçmiş olsun,Dr a görün yada bu işlerde eczacılar da çaredir.Dr kadar ilaçlara hakimler,bence bir eczaneye git yakınında sor danış
Tamamdır abim sağolasın
Semih Ö. alerjik olabilir benimde 7 8 aydır aynı sekilde
Hayırlı günler herkese
Randevuda yok bayram girince doktorlara inşallah geçer tez zamanda diyorum ya bugünde geçmedi
Randevuda yok bayram girince doktorlara inşallah geçer tez zamanda diyorum ya bugünde geçmedi
Olmazsa Eczaneye git demiştim abim..
Olmazsa Eczaneye git demiştim abim..
Mentollü şeker pastil falan her şeyi denedim abi eczaneler kapalıydı Yarın aile hekimine gideceğim ancak başka türlü randevu yok dedigim gibi bir de sprey aldım bir çok ilacı da reçetesiz vermiyorlar işte tam öyle bir zamana denk geldi ki.
Mentollü şeker pastil falan her şeyi denedim abi eczaneler kapalıydı Yarın aile hekimine gideceğim ancak başka türlü randevu yok dedigim gibi bir de sprey aldım bir çok ilacı da reçetesiz vermiyorlar işte tam öyle bir zamana denk geldi ki.
Tez zamanda geçer gider inşaallah
Tez zamanda geçer gider inşaallah
İnşallah abi inşallah tüm hastalarımıza da şifa inşallah