Ya 16-17 temmuz çok kötü korkunç sıradan bir gün olmayacak, gibi. Yazı en seven kişi bile illalah edecek diyim size. Can kayıpları felanda olur sıcaktan herhalde
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi günler. Meteorolojik olarak hareketli olan bu zamanlarda bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarilarimiza orada da devam ediyoruz.
https://twitter.com/HavalarinSesi?t=zeql8hWRh8j3X-Xapmr0Og&s=09
-
Threads ı nasıl buldunuz,indirdiniz mi?
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi günler. Meteorolojik olarak hareketli olan bu zamanlarda bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarilarimiza orada da devam ediyoruz.
Eline emeğine sağlık abim..
Takip edelim HS Twitter hesabını 👍
Ne olduğunu bile ben bilemedim ki
Oyun mu?
-
Ne olduğunu bile ben bilemedim ki
Oyun mu?
yok abim twitter gibi bir uygulama.Sosyal medya yani
-
- Resmi Gönderi
He indirdim ben . Sarıyor bence uygulama .
Takipleselim
-
Hava şuan tam anlamıyla mükemmel 20-25 dakika önce yağan yağmurla Beraber sıcaklık iyice düştü arada kuzeyli rüzgar esiyor evin içine giren hava neredeyse üşütüyor insanı.
-
Toprak doydu maşallah bölgemizde
-
- Resmi Gönderi
Meteorolojik olarak hareketli bir haftaya girdik. Sel uyarısı, çok kuvvetli sıcak atak uyarısı dikkatli olmamız gereken bir hafta. Detayları HavalarınSesi Twitter hesabından takip edebilirsiniz 😊Screenshot_20230709_135642_Twitter.jpg
-
HS Twitter hesabı canlanmış bir anda maşallah diyelim nazara gelmesin
-
Bu dünyanın döngüsü şu, bir üstteki sürekli bir alttakini küçük düşürür, ama en üstteki herkesi küçük görür. O en üsttekilerde günümüzde olan olayların en büyük sorumlusu, dünyaya hain planlar yapıyorlar. Yanii biri beni küçük görür, ama sende bir üstteki için bir ahmaksındır.
-
- Resmi Gönderi
📢 Önümüzdeki hafta hem Afrika hem Basra sıcakları ülkemizi etkisi altına alacak. Dikkatli olmakta fayda var .
Anlık bildirimler için Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz.🤗
-
- Resmi Gönderi
HS Twitter hesabı canlanmış bir anda maşallah diyelim nazara gelmesin
Görev başındayız🫡
-
- Resmi Gönderi
📢 Önümüzdeki hafta hem Afrika hem Basra sıcakları ülkemizi etkisi altına alacak. Dikkatli olmakta fayda var .
Takipteyiz,eline sağlık Sahut👏
Twitter hesabımızı da ben ekleyeyim abim..
HavalarınSesi Forum (@HavalarinSesi) / TwitterHavalarinSesi Amatör Meteoroloji Forumunun Twitter Hesabı. Paylaşımlarımız Kurumsal Değildir, Bilimsel Verilere Dayalı ve Hobi Amaçlıdır. Sesimizi Dinle! ❄twitter.com -
Eline sağlık kardeşim herkese hayırlı geceler olsun HS ailesi
-