Günaydın forum,gününüz güzel geçsin
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
bu sene sistem kovalamaya erken baslariz...
-
- Resmi Gönderi
Günaydın,hayırlı Cumalar, hayırlı günler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Günaydın,hayırlı günler herkese..
Teksas gün batımı
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
Kara akbabasi saldırıya hazırlanıyor
Muhtemelen perseid meteor yağmurundan bir kesite denk geldim. Tamamen şansa suyumu alıp balkona çıktım ve bir anda beliren ışık aşağı doğru yavaşca süzülmeye başladı sona yaklaştığında şimşeği andıran bir ışıma ile kayboldu. Bu ana çıplak gözle tanık olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, geçen yıl çok denedim ama görememiştim bu sene ise rastgele bir zamanda belkide görebileceğim en net şekilde gördüm 🫡
İyi geceler forum ❤️
-
- Resmi Gönderi
Muhtemelen perseid meteor yağmurundan bir kesite denk geldim. Tamamen şansa suyumu alıp balkona çıktım ve bir anda beliren ışık aşağı doğru yavaşca süzülmeye başladı sona yaklaştığında şimşeği andıran bir ışıma ile kayboldu. Bu ana çıplak gözle tanık olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, geçen yıl çok denedim ama görememiştim bu sene ise rastgele bir zamanda belkide görebileceğim en net şekilde gördüm 🫡
İyi geceler forum ❤️
İyi geceler abim... Güzel bir an olmuş
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern ve tüm HS ailesi zirveyi kaçırmayalım o zaman ..
Yılda bir gerçekleşen, halk arasında "yıldız kayması" olarak da bilinen 2023 Perseid meteor yağmuru için geri sayım sürüyor. Gökyüzü şöleninde, dev gezegen Jüpiter’in çekimi sayesinde saatte 200 göktaşı oluşabiliyor.
Yılda pek çok kez gerçekleşen meteor yağmurlarından biri olan ve en etkileyicisi olarak anılan Perseid meteor yağmuru her yıl ağustos ayında gerçekleşiyor. Perseid meteor yağmuru , 12 ve 13 Ağustos'ta gökyüzünü aydınlatarak dünya genelinde zirve yapacak .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese..
Andırın Minareli asma köprü
Andırın ilçesi sınırlarında bulunan minareli asma köprü, konum olarak şehir merkezi kuzey girişinde Tufanpaşa Mahallesi ile Yeni Mahalleyi birbirine bağlamaktadır. Köşelerde 4 minare arasına monte edilen köprü, mesire alanının en yüksek noktalarına yerleştirilmiştir. Yerden yüksekliği 100 metre, genişliği 2.5 metre ve uzunluğu 360 metre olup; üzerinden araç dahi geçebilir sağlamlıkta inşa edilmiştir. Şehir manzarasına hâkimliği ve konumu ile adeta ilçenin sembolü haline gelmiştir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bir efsane daha kayboldu,Allah rahmet eylesin.
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hayırlı günler kardeşim.
-