Günaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
Başarılar dilerim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
Başarılar dilerim
5 dakikadan itibaren Bizim soğuklara sorduğumuz
Harici İçerik
youtu.be
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Dedim gfs ye hane sistem dedi azcık yatsın
Harici İçerik
youtu.be
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Şu sıralar çok mutluyum, hem uyku düzenim yerine geldi hemde sistem takibi yapınca düzeldim psikolojik olarak..
wriscuttern bugün yükledim deneme amaçlı high da 1050 ti 30 fpslerde lowda 50 saçma geldi bana minimum zaten 1050ti istiyor 70 civarı oynatmalı lowda
15 gb ram kullanmasıda cabası sildim gitti
wriscuttern bugün yükledim deneme amaçlı high da 1050 ti 30 fpslerde lowda 50 saçma geldi bana minimum zaten 1050ti istiyor 70 civarı oynatmalı lowda
bencede 60 vermiyosa eğer minimum olarak yazılmamalı gereksinimlere, optimizaysonda etkili tabii
bencede 60 vermiyosa eğer minimum olarak yazılmamalı gereksinimlere, optimizaysonda etkili tabii
İşin ilginç tarafı forza 5 te medium high 60-70 alıyorum bu oyunda optimizasyon sıkıntılı olabilir dediğin gibi
İşin ilginç tarafı forza 5 te medium high 60-70 alıyorum bu oyunda optimizasyon sıkıntılı olabilir dediğin gibi
Cyberpunk sanırım
Cyberpunk sanırım
Yok nfs unbound ama cyberpunktan beter
Yok nfs unbound ama cyberpunktan beter
Oyunu harbiden tanıyamadım NFS'nin oynamadığım tek oyunu
Grafikler baya iyiymiş alsaydım keşke EA indirime sokmuşken
Grafikler baya iyiymiş alsaydım keşke EA indirime sokmuşken
Eski tat yok
Eski tat yok
NFS:MW 2 en sevdiğim ve en uzun süre oynadığım oyundur yeri ben de çok ayrı