arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Hoşgeldiniz
-
Sen paylaş ben yorumcuyum Zonguldakli67 abi teknik direktör
Kesin sıcak görüntüler gelecek . Hazır olun 😂
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldiniz, güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Umarım uzun yıllar beraber bol karlı kışlar görürüz.
-
- Resmi Gönderi
Kesin sıcak görüntüler gelecek . Hazır olun 😂
Yapma yanarız
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldiniz👏
-
- Resmi Gönderi
Hosgeldiniz. Belirtmenize bile gerek yok nereden geldiğinizi. Kapımız herkese açık. Iyi dilekleriniz gerçekleşir umarim🫡
-
- Resmi Gönderi
Sosyal medya yanıyor. Birçok milyonluk haber sayfası bu haberi paylaşmış bugün Screenshot_20240108_002739_X.jpg
-
Sosyal medya yanıyor. Birçok milyonluk haber sayfası bu haberi paylaşmış bugün
K.Ö
-
Sen paylaş ben yorumcuyum Zonguldakli67 abi teknik direktör
Taraftarız destekliyoruz. Gerekirse sahaya ineriz
-
- Resmi Gönderi
Sahutt onu sil yav gerek yok bence kardeşim.
-
- Resmi Gönderi
K.Ö
👨🏼💻
-
- Resmi Gönderi
Sahutt onu sil yav gerek yok bence kardeşim.
Sohbetini yapmanin bir maruzati yok abi. Devlet bile açıklama yaptı . Direkt ismi karaladım zaten 🫡
-
Sohbetini yapmanin bir maruzati yok abi. Devlet bile açıklama yaptı . Direkt ismi karaladım zaten 🫡
Sıradan bir twitch yayıncısı canım pc dizmiş adam oyun oynuyor
-
- Resmi Gönderi
luminetten hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese
GFS GECE GÜNCELLEMESİ ne buyrun
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=332735#post332735 -