Hayatımda bu kadar stresli ve gergin olmadım bu kış sezonu ruh sağlığımı mahvedecek galiba.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
13-14 ocak sistemi nasıl canımı sıktı bir bilseniz.. Gittim yatağa uyumadım ama 1-2 saat uyukladım gfs güncelleme bir an önce gelsin diye. Çılgınız biz çılgın 😀🙃
-
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Aramıza hoş geldiniz
-
dark and cold hava yorumlama dan bu konuya geçmen
-
Son yılların en kötü kışını yaşıyoruz ülke yanııyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben şuandan itibaren yaralı aslan olan 13-14 ocak sisteminden olabildiğince max verimde yağış peşinde olduğumdan dolayı son güne kadar takibe alacağım.
-
Ne demek istedin anlamadım
Demek istediğim özellikle DEK'lerde ne olacağının belli olmadığıydı. Rüzgar yönü ve sıcaklık uygun olursa çok güzel yağış bırakabiliyorlar. O açıdan şimdiki modellerin çıktıları ile farklı bir durum görebileceğimizi ifade etmeye çalıştım.
-
- Resmi Gönderi
Demek istediğim özellikle DEK'lerde ne olacağının belli olmadığıydı. Rüzgar yönü ve sıcaklık uygun olursa çok güzel yağış bırakabiliyorlar. O açıdan şimdiki modellerin çıktıları ile farklı bir durum görebileceğimizi ifade etmeye çalıştım.
aksine 120 saati konuşuyorsak ona bakıcaz
daha ecm de yarın için ege açıklarında 1010 olması lazım model kendisi çözemiyor daha
-
aksine 120 saati konuşuyorsak ona bakıcaz
daha ecm de yarın için ege açıklarında 1010 olması lazım model kendisi çözemiyor daha
Nasıl yani, 1010 yok mu zaten? Daha kuzeyde mi olmalı?
-
- Resmi Gönderi
Model 48 saatte %100 vermiş basınç alanını birde %50 vermiş %10 oranına kadar aynı vermiş nedense bu model 24 saat sonrası için bu olasılıkları vermemiş
-
Sabah kalktığımda Sakarya açıklarındaki dek merkezini benim bölgeye kaydırırsa ecwmf değme keyfime, ama bu haliylede güzel.
-
-
- Resmi Gönderi
Ne guzel görünüyor ya. Vay vay vay
-
Geçen kışa el nino mu hakimdi la nina mı?
-