dark and cold Gerçekten "dark" ve "cold" olan İskandinavya'ya gitsen seversin belki🙃
Kullanıcı adımın bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmemiştim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold Gerçekten "dark" ve "cold" olan İskandinavya'ya gitsen seversin belki🙃
Kullanıcı adımın bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmemiştim.
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
İstanbulda yağışla asıl soğuk çakışmıyor ben daha güneyde olduğum için asıl soğuğun girişiyle beraber o anda yağışı yakalıyorum saf kar alıyorum şansa gel.
İstanbulda yağışla asıl soğuk çakışmıyor ben daha güneyde olduğum için asıl soğuğun girişiyle beraber o anda yağışı yakalıyorum saf kar alıyorum şansa gel.
inşallah 50santim kar alırsın kardeşim.
inşallah 50santim kar alırsın kardeşim.
Videosunu çekip paylaşırım
Herkese Günaydın. Hayırlı sabahlarınız olsun
Cümleten günaydın herkese, hayırlı cumalar
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Ne niyetle o emojiyi yolladığınız biliyorum. Beni forumda istemiyorsanız sınırsız banlayın. Yıllardan beri her üyeyi ön planda tutar her türlü imkanı sağlarsınız ama benim yazdıklarımı ne umursarsınız ne değer verirsiniz.
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum
Kendin modeli yorumluyorsun böyle böyle olacak diyorsun sonra gelipte benim konumum ne olur diyorsun hani anlayamadık tam ne demek istediğini ve burada ki kimse meteorolog degil.
dark and cold kardeşim konuşuyorsun bilgi paylaşıyorsun bilgi istiyorsun eyvallah ama boş konuşuyorsun. ciddiyim boş konuşuyorsun. amacım tartışmak veya seni küçük düşürmek değil. bende bu sitede 6senelik kullanıcıyım kayıt olduğumda 12 yaşındaydım burda büyüdüm başka foruma hiç üye olmadım. demem o ki sen eskisin diye herkes işini gücünü bırakıp sana cevap vermek zorunda değil. az sakin ol çok fazla yazıp insanları tahrik ediyorsun beni ettiğin gibi. ben yıllardır böyle uzun yazmazdım ama yazdırttın. yaşa gör sistemini
Olacaktan haberdardım, fakat anlayamadığım bazı şeyler vardı örneğin dek yağışlarını göremiyordum. Aklıma takılan az bir şey vardı onu sordum. Ama mahvettiniz beni
Dek yağışlarının konumu için bakacağın 2 parametre var nem ve 700 hpa rüzgar yönü ben şimdi baktım akşam dan sonra hafifleyerek yağış çekiliyor senin oradan yarın yağış çok hafif var 4-5 gibi sadece bulutlulukta yapabilir.