- Resmi Gönderi
işletim sisteminin optimizasyonunu övüyoruz zaten, halen 2015’teki telefonu günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyorum
Bende de Mate 10 lite vardı. 6 sene kullandim 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturişletim sisteminin optimizasyonunu övüyoruz zaten, halen 2015’teki telefonu günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyorum
Herkes senin gibi düşünmez şahsen ben 60 hz ekranla sosyal medyada dolaşmaktan zevk almam rahatsız olurum kasmadan.
60hz ekranın ms değeri kullanılan panel tipide önemli bunuda biliyosundur umarım. Kız arkadaşımın iphone 14’ünün 60hz ekranını kullandıktan sonra benim 6s’in 50hz ekranı 10hz gibi geliyor gözüme
Telefon almayı düşünenler son sayfaları okusun bari 😅
Güzel tartışma oldu her telefon hakkında bilgi edinebilirsiniz
Mate 10 lite iyi bu arada bende kullandım
60hz ekranın ms değeri kullanılan panel tipide önemli bunuda biliyosundur umarım. Kız arkadaşımın iphone 14’ünün 60hz ekranını kullandıktan sonra benim 6s’in 50hz ekranı 10hz gibi geliyor gözüme
Yine bir 120 hz edemez dostum, o kadar paraya gidip 60 hz ekran koyamazlar o kadar paraya iphone dışında tüm telefonlar 120 hatta 144 hz ekran kullanıyor.
Herkes senin gibi düşünmez şahsen ben 60 hz ekranla sosyal medyada dolaşmaktan zevk almam rahatsız olurum kasmadan.
iphone ve kasmak :D güldüm açıkçası dostum
Mate 10 lite iyi bu arada bende kullandım
Mukemmel telefon bu arada
60 hz iphone ile kaç fps ile dolaşacağını düşünüyorsun en fazla? emin ol elimdeki telefon iphone 13 ten daha hızlıdır çünkü 120 hz ekran yenileme hızı var telefonumda.
Yine bir 120 hz edemez dostum, o kadar paraya gidip 60 hz ekran koyamazlar o kadar paraya iphone dışında tüm telefonlar 120 hatta 144 hz ekran kullanıyor.
Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik, muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan
6S’in bile donduğuna şahit olmadım depolama alanı 1 gb kalmasına rağmen
Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik ve muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan
Baba iphone al geç 🫡
Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik ve muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan
O zaman iphone in daha iyi olup olmadığı kanıt niteliğinde değil tercih anlamında bir şey.
60 hz iphone ile kaç fps ile dolaşacağını düşünüyorsun en fazla? emin ol elimdeki telefon iphone 13 ten daha hızlıdır çünkü 120 hz ekran yenileme hızı var telefonumda.
şuan denedim 30 tane uygulama açtım telefonda tek bir kasma olmadı bu benim için yeterli
ya dayı Allah rızası için iphone ile kıyasladığınız markalara bakar mısınız 😅 cidden komikk
O zaman iphone in daha iyi olup olmadığı kanıt niteliğinde değil tercih anlamında bir şey.
Umarım bir gün herhangi bir iPhone kullanırsın o zaman anlayacaksın (opsiyonel) 😅