Hahaha bana da öyle geliyor
Benim işletim sistemi umrumda değil bir telefonun fiyatı özelliklerine göre belirlenir, özelliklerine göre belirlenen bir telefonda özelliklerine göre makul fiyat belirlemesi önemlidir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHahaha bana da öyle geliyor
Benim işletim sistemi umrumda değil bir telefonun fiyatı özelliklerine göre belirlenir, özelliklerine göre belirlenen bir telefonda özelliklerine göre makul fiyat belirlemesi önemlidir.
Soğuk oldu buralar
Ne yani şimdi “İşletim Sistemi” özellik değil mi ?
Sen neden tek bir kelimeye takılıp kalıyorsun dostum? Özellikeri de zaten iyi bir saattir ondan bahsediyoruz biz.
Sen neden tek bir kelimeye takılıp kalıyorsun dostum? Özellikeri de zaten iyi bir saattir ondan bahsediyoruz biz.
Değil. Karşılaştırma yap bakalım iphone 12 pro ile xiaomi 11t Pro
hocam daha önce iphone kullandın mı?
Daha önce hiç iPhone kullandın mı
dark and cold kanka iyilik yapmak istiyorsan sussana
Iphone 12 pro yerine bir telefon alsam iphone 13 alirim ondan başkası da 13 pro veya 14 falan olur 😃
Senin telefonundaki 108mp kamerası, iPhone 12 Pro'nun 12mp kamerasından daha kötü olacaktır. Sadece internette yazan sayılarla olmuyor o işler bin tane değişken var
Senin telefonundaki 108mp kamerası, iPhone 12 Pro'nun 12mp kamerasından daha kötü olacaktır. Sadece internette yazan sayılarla olmuyor o işler bin tane değişken var
Sadece bir örnek şimdi de kameraya takılıp kalma :D
Ghost özellikler çıktı başımıza vah vah,
İşlemcisi açık ara daha iyi,
Kamerası DXOMARK kamera kalite testi ölçümüne göre daha iyi,
Senin telefonunun tek artısı şarj.
Ghost özellikler çıktı başımıza vah vah,
Hahahaha :D
Tamam dostum kainatı en iyi telefonu Xiaomi T11 Pro ayrıca girdiğin her tartışmada da sen haklısın :D