dark and cold satılıyormuş dostum
Teşekkür ederim kimden öğrendin 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold satılıyormuş dostum
Teşekkür ederim kimden öğrendin 😅
Yapay zeka copilottan faydalandım dark and cold
Yapay zeka copilottan faydalandım dark and cold
Chat gpt🙃
Fito krem de iyidir ona da bakabilirsin
Benzoxin jel krem var birde o da 3.önerim olabilir sana
Benzoxin jel krem var birde o da 3.önerim olabilir sana
EyvAllah bugün yatmadan önce elime excipial lipo süreceğim sabah akşam uygularım sonra
EyvAllah bugün yatmadan önce elime excipial lipo süreceğim sabah akşam uygularım sonra
Düzenli 1 hafta kullan etkisini görürsün
Düzenli 1 hafta kullan etkisini görürsün
Kutunun yarısı bitmiş yeter mi acaba.
Kutunun yarısı bitmiş yeter mi acaba.
Valla bitir kutuyu geçmezse, yetmezse reçetesiz veriyorlarmış zaten alırsın olmadı aile hekimine git yazdır devlet karşılar belki tam bilmiyorum
İyi akşamlar hatta geceler demeliyim. 😅
Senden büyükler ile konuşma şeklini gözden geçirmen gerekiyor
Senden büyükler ile konuşma şeklini gözden geçirmen gerekiyor
Haksız yere pişkin konuma düşüyorum.
8D26584F-BD01-41EA-AB47-189FF8D481BB.png89732744-C008-4FB5-A774-74E66D12E7FB.pngD4D8B929-F315-4B85-BB4D-617AA68A0D6D.png
Bu sistemi çok net hatırlıyorum. Hatırlarsınız o sıralar 21.12.2012’de kıyamet kopacak söylentisi vardı. Her zamanki gibi kar yağıyor diye heyecandan yerinde duramayan bi çocuktum annemden gizli dışarı çıkıp kardan adam yapardım balkonda, arabaların karda kalması bile zevkli geliyordu o zamanlar.
Gene balkonda gizlice kardan adam yaparken kıyamet söylentisi aklıma geldi. Böyle bir şeyin yaşanacağına inanmasamda çocukluk işte o gün kardan dolayı trafikte oluşan kaos belkide ilk defa beni ürkütmüştü, bir süre boyunca sadece yolda arabasını iten insanları, arabasını bırakıp evine gidenleri ve o arabalardan inen küçük çocukların anne babalarına kartopu atarken yaşadıkları heyecanı izledim. Tam bu esnada babamın aşağından bana seslenmesi ile tekrar dünyaya dönmüştüm, o an bana kızacak sandım ama babam “ Ne yapıyon len orada, aşağı getirde büyütelim şu adamı” demişti 😅
Karda adamımı alıp koşarak yanına gitmiştim güzel anılar biriktirdiğim bir sistemdi ❄️
Hocam -2 ile lapa lapa kar alındığımız sene hangi seneydi
cografyaciburak Sen hatırladın mı Aralık ayıydı seneyi unuttum ben
Sinan abi bu mudur ?
Sinan abi bu mudur ?
Ne dersem yalan olur hatırlamıyorum olabilir de
2016 Aralık ayı olabilir 20 küsür lü tarihlerde