Sohbetimiz Bol Olsun

• Mart ortasına kadar evimizden taşınacağız ısrarla çarşıya taşınmayalım diyorum çünkü rakımı daha düşük😅😅

taşınacaksan eğer imkân varsa 400 rakım üzerine taşınmaya çalış usta Müthiş kar görürsün özellikle siklonik/cephesel sistemlerde güzel kar alırsın. rakım sistemlerinde strese girmezsin, sağlam sistemlerden sonra ortalama 5 gün yerden kalkmayan kar görürsün keyfine bakarsın. Ve her sene arabaların kar ile gömüldüğünü görmende muhtemel ben mesela 2018 ve 2024'ün şu ana kadarki süreci dışında her yıl gördüm geçtiğimiz yıl şubatta bile 🙏🏼🙏🏼

• Denize baktıgı icin kar taneleri cama vurardı rüzgar oldugunda da fena oluyordu denizi izlemek kahve içerek cok güzel günlerdi lojmanımız depremden dolayı heyelanda olabilecegi ve dayanıksız oldugu icin yıkma kararı aldılar taşındık 2018 de burdan polis lojmanıydı burası

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• 18 Şubat 1982, iki gün devam eden yoğun kar yağışında kar kalınlığı 2m'yi aşmıştır...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Fırtına öncesinde çekmişim yine