- Resmi Gönderi
Bu konumda 2016 yılbaşı sisteminde en az yarım metre kar vardı yığılan yerleri söylemiyorum bile
Allah tekrarını nasip etsin, sana ve hepimize...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu konumda 2016 yılbaşı sisteminde en az yarım metre kar vardı yığılan yerleri söylemiyorum bile
İnşallah amin
Semih Ö. eski arşivleri yerine ulaştır 👏
Hayırlı akşamlar herkese.. Gebze'de hava yağmurlu
İbrani "Maariv" gazetesi:
İsrail hükümeti, önümüzdeki saatlerde resmi olarak Lübnan'a savaş ilan etmeye hazırlanıyor.
İbrani "Maariv" gazetesi:
İsrail hükümeti, önümüzdeki saatlerde resmi olarak Lübnan'a savaş ilan etmeye hazırlanıyor.
Yakındır sınır komşusu olmamız Amerika Suriye'yi hediye edecek zaten sınırlar terör örgütlerine göre daha tehlikeli olacak
zamanında korona olmuşum farkında değilim koronadan kalma tat ve koku bozukluğum var bilimde parosmi deniyor bu duruma..
soğan sarımsak yiyemiyorum çürük kokusu ve tadı geliyor annem benim yemeğimi ayrı yapıyor 1 yıldır
Kendime dedim bari bu gece takip yapayım
Maalesef uykum var Güncellemeyide merak ediyorum
Kendime dedim bari bu gece takip yapayım
Maalesef uykum var Güncellemeyide merak ediyorum
22:00 da yat, gece uyan güncellemeyi takip ettikten sonra tekrar uyu senin için en mantıklı yolu çizdim
22:00 da yat, gece uyan güncellemeyi takip ettikten sonra tekrar uyu senin için en mantıklı yolu çizdim
Onu ben biliyorum bilmez miyim dün işten o saatte ayrıldım eve geldim saat kaç sonra günlük bakım zamanla yarışa girmiyorum
Geçen hafta cumartesi arabada esneye başladım gelen görmüştü
Onu ben biliyorum bilmez miyim dün işten o saatte ayrıldım eve geldim saat kaç sonra günlük bakım zamanla yarışa girmiyorum
Geçen hafta cumartesi arabada esneye başladım gelen görmüştü
Muhammed Ali esneme surekli uykumuz geldi,en son omuzumda yatıyordu biz kimleri isteriz kimler yatar omuzumuzda 😂
Muhammed Ali esneme surekli uykumuz geldi,en son omuzumda yatıyordu biz kimleri isteriz kimler yatar omuzumuzda 😂
Ver Şaban'a gitmez Yaban'a Eren
28.01.2024 18:00 - 29.01.2024 06:00 Hatay Belen en düşük sıcaklık
Bir sonraki anket tarihimiz yakın oldu .
Katılım yarın akşam 18.00 den sonra yasak
Tahminlerinizi bekleriz, alıntıya tıklayınız
28.01.2024 18:00 - 29.01.2024 06:00 Hatay Belen en düşük sıcaklık
Bir sonraki anket tarihimiz yakın oldu .
Katılım yarın akşam 18.00 den sonra yasak
Tıklayın,Katılalım arkadaşlar
Buyrun
Hayırlı geceler
Havalarınsesi ailesine hoşgeldiniz 👏