Hayatımda ilk defa küresel ısınma etkilerini bu kadar sert görüyorum. İlkokulda anlatılan derslerden daha fazlasını görüyoruz. İlerleyen senelerde istanbul gibi bir şehirde kar görmek imkansız olacak gibi duruyor.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hayatımda ilk defa küresel ısınma etkilerini bu kadar sert görüyorum. İlkokulda anlatılan derslerden daha fazlasını görüyoruz. İlerleyen senelerde istanbul gibi bir şehirde kar görmek imkansız olacak gibi duruyor.
20.yy de sistem gelmediği çok oldu bundan kötü kışlarda var
-
- Resmi Gönderi
Biraz da nino kışıyla ilgili. La nina seneleri nispeten soğuk bakımından daha iyi oluyor.
-
2020 kışından daha kötü gidiyor
-
Üzerime inanılmaz bir halsizlik çöktü, fakat dayanıklı olup foruma bunu yazabildim yarın düzelmezsem eyvahlar olsun ki gribim.
-
Başımda ağrır hafiften bu arada
-
- Resmi Gönderi
Üzerime inanılmaz bir halsizlik çöktü, fakat dayanıklı olup foruma bunu yazabildim yarın düzelmezsem eyvahlar olsun ki gribim.
Bitkisel takviyeler al Yusuf, baya uzun sürüyor dikkat et.
-
Kar yağsa mikroplarda giderdi bu grip olaylarıda çevremde arttı dikkat etmek gerek geçmiş olsun.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
-
Hayırlı sabahlar abi
-
aleyküm selam hayırlı sabahlar olsun
-
Ne işki uyandığımda düzeldi. Neyden kaynaklandı bilemem.
-
Gerçii baş ağrısından felan hiç uyuyamadım ama yatakta gözlerim kapalı durmak bile rahatlattı.
-