Nasıl ya 87gelmiyor mu hocam
Şubat sonuna doğru gireceğimiz dönemin öncü oluşumlarının başlayacağını söylüyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNasıl ya 87gelmiyor mu hocam
Şubat sonuna doğru gireceğimiz dönemin öncü oluşumlarının başlayacağını söylüyor.
Sistem var mı sence yusuf
Sistem var mı sence yusuf
Hangi tarihler için söylersin.
Hangi tarihler için söylersin.
Şubatta
Nasıl ya 87gelmiyor mu hocam
Bundan sonrası için dedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bundan sonrası için dedim
Takılıyorum
Takılıyorum
Neyse belirtmiş oldum sıkıntı değil
Bende mart ayında 1987 gibi oluşumu veriler ışığında değilde mantığımı kullanarak beklemiyorum açıkcası. Çok düşük ihtimal böyle sistemler. Ama tabii mart ayı sanki bizi mutlu eder gibi.
Şubatta
Ben düz, model sonlarına bakarak yorum yaptığım için tahmin tutarlılığımın çok düşük olduğunu belirterek hafif düzeyde sistemler bekliyorum. Şuanki gfs güncellemesine göre her şeyi belirledim. Daha çok değişeceği için kimse dediğime inanmasın en kötü tahminci benim 😅😅
Hava durumu ile ilgili genel durumumuz sebebiyle yapmak istediğim
Namı diğer meteoroloji kahini mi demiş onu her sene 1987,1929 kışlarını getirip duruyor da kendisi X'te.
Namı diğer meteoroloji kahini mi demiş onu her sene 1987,1929 kışlarını getirip duruyor da kendisi X'te.
Yahu sence ben o kişinin dediklerini buraya aktaracak kadar yeni biri miyim?
😅
Her sene geliyor kim dedi gelmiyor diye
Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de
Kaynak (A Spor )
haberi gibi bir şey 87😃
Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de
Kaynak (A Spor )
haberi gibi bir şey 87😃
Ben 6 yaşıma geri dönmeyeceğime gibi 87 de bir daha geri dönemez. 😬