- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam , hayırlı günler herkese
Hayırlı günler .
Hayırlı günler olsun
Nerdesin sen kaçak?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam , hayırlı günler herkese
Hayırlı günler .
Hayırlı günler olsun
Nerdesin sen kaçak?
Bahar aylarında eğer şartlar uygunsa, genellikle hafif soğuklar olmak üzere orta, ve hatta şartları çok zorlarsak kuvvetli soğuklarla nisanda dahi kar görebiliriz. O yüzden bahar geliyor diye beklemek yanıltabilir, atmosfer bu ne yapacağı belli olmaz.
Karasal bölgelerde nisan ayında daha kolay kar yağar, ortaokul 5. Sınıf çocuğu bile bilir bunu eğer öğrenmişse. Benim bahsettiğim kıyıya yakın "İstanbul" gibi yerlerde nisan ayında kar yağması.
İstanbulda nisanda kar yağmaz bir de böyle bir sezondan sonra. İmkansıza yakın
Hayırlı sabahlar herkese..
Hayırlı sabahlar herkese..
Hayırlı sabahlar abi
Hayırlı akşamlar, hayırlı Cumalar herkese
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
2070te ocak ayında torunlarıma anlatıcam, çok şanssızsınız bizim zamanımızda yağmur yağardı şimdi denize giriyoruz 😂
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleykümselam , hayırlı günler, hayırlı Cumalar
2070te ocak ayında torunlarıma anlatıcam, çok şanssızsınız bizim zamanımızda yağmur yağardı şimdi denize giriyoruz 😂
E BAKAM
😊
Denizlere 2070 de ne olur
Sessizlik devam ediyor forumda
Sessizlik devam ediyor forumda
Havalar güzel ilerlemiyor, vasat bir süreçteyiz, e haliylede forum pek aktif değil.
Çok şükür 3-4 cm lik 1 gün de olsa kar gördüm ben Bolu'da. O da olmayabilirdi. Koskoca kışı birçoğumuz kar görmeden kapatacak neredeyse.