Acer monster ve casper dışında ki lerin çoğu iyi senin attığında işlemci düşük bir tık
Bu attıgında ısınma sorunu var mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcer monster ve casper dışında ki lerin çoğu iyi senin attığında işlemci düşük bir tık
Bu attıgında ısınma sorunu var mı
Birde çift kanal mı ramler bilgin varmı
Birde çift kanal mı ramler bilgin varmı
Çift kanalsa ekleme yapamazsın tek kanalsa verim alamazsın valla bilmiyorum sormak lazım
37000 TL ye kadar laptop önerileriniz var mıdır arkadaşlar gaming laptop olmalı 1-2 bin lira az yada fazla da olabilir o bantta en iyi model nedir
Biraz kişisel önceliklerle alakalı, mesela benim için ağırlık, ekran ve uzun kullanılırlık açısından işlemci önemli.
Bunun dışında en az 16GB rami olmasına (ya da değiştirilebilir olmasına) dikkat etmek lazım.
Gaming olunca tabii ekran kartı öne geçiyor. F/P ve uzun vadelilik olarak şunu önereceğim direkt; RAM'i, SSD'si ile oynamak da gerekmez: Casper Gaming Laptop
Ancak ısınma ve model konusunda bir şey diyemeyeceğim. Her şekilde almadan önce bir laptopu görmeni öneriyorum. İyi araştırmalar:)
Çanakkalede deprem olmuş 4.9 şiddetinde.
Çanakkalede deprem olmuş 4.9 şiddetinde.
Geçmiş olsun halkımıza
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleykümselam hayırlı günler olsun
Kimler hatırlıyor bir dönemler Televizyonda izlenme rekoru kırardı 2010-2015 arası
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi kozmetiği temiz Mayıs 2024 garantisi son teknosadan alınma türkiye garantili IPhone 13 Pro 256 GOLD renk cihazım var ne kadardan satmalıyım pil sağlığı 96 yenilenmiş falan değil ilk aldıgım gibi kullandım
Ramazan geliyor ama içim bir buruk maalesef rahatsızlıgımdan dolayı oruc tutamayacağım bu sene ilk defa reflü ve gastrit maalesef psikoloji mi de etkiledi son zamanlarda tez zamanda geçer umarım son zamanlarda bir şey tetikliyor nedense belki su orucu yapabilirim bu dönem bakalım nasip
Ramazan geliyor ama içim bir buruk maalesef rahatsızlıgımdan dolayı oruc tutamayacağım bu sene ilk defa reflü ve gastrit maalesef psikoloji mi de etkiledi son zamanlarda tez zamanda geçer umarım son zamanlarda bir şey tetikliyor nedense belki su orucu yapabilirim bu dönem bakalım nasip
Bence 1 -2 gün dene belki iyi gelir hastalığına
Face ve instagram çöktü yaklaşık 18:00 dan beri giriş sağlanamıyor
Face ve instagram çöktü yaklaşık 18:00 dan beri giriş sağlanamıyor
Açılmaz inşaallah
Şu sıralar hep eskiye bir özlem şarkı açıyorum kafam flashback tekniğinde oldugu gibi eskilere gidiyor dalıyorum şarkılar eşliginde tabi eski şarkılarla