- Resmi Gönderi
ECMWF güncellemesini takip için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF güncellemesini takip için
Çok yakın arkadaşım yok çevremde bu forum en yakın dostum oldu siz en yakın dostum oldunuz teşekkür ediyorum hepinize
Çok yakın arkadaşım yok çevremde bu forum en yakın dostum oldu siz en yakın dostum oldunuz teşekkür ediyorum hepinize
Bizlerde sana teşekkür ederiz..Biz bizeyiz abim sıkıntı yok..Her ne kadar sanal olsa da yine de forumda "samimiyet"ön planda,hatta en önde ilk sırada..
İyi akşamlar dilerim dostlarım umarım gününüz güzel geçmiştir ki ben umut ediyorum.
Mutlu olmanın bir sırrıda kafaya takmamak olmalı bana göre psikoloji sağlamsa gerisi her zaman geliyor zaten...
İyi akşamlar Yusuf
İyi akşamlar hocam.
Vede insanın sessizliğe de ihtiyaci oluyor tamamen strese ilaç gibi geliyor. Bu yüzden her zaman yalnızlığı tercih etmişimdir o yüzden evlenmeyide düşünmüyorum yalnız yaşamayı seviyorum sevmeye de devam edeceğim
İyi akşamlar hocam.
Sana da abim, hosgeldin..Arada geliyorsun ama yazmadan bakar gidersin hep
Kütahya ile Afyon arası yakın nede olsa
Sana da abim, hosgeldin..Arada geliyorsun ama yazmadan bakar gidersin hep
Kütahya ile Afyon arası yakın nede olsa
Sağolun hocam buradayım artık inşallah.
Hayırlı akşamlarr 🌸Nasılsınız?
Cümleten hayırlı akşamlar diliyorum.
Sana da iyi akşamlar..
Nasılız ? Şükür yuvarlanmaya devam..Allah bu günümüzü aratmasın diyelim.
Cümleten hayırlı akşamlar diliyorum.
Hayırlı akşamlar
Cümleten hayırlı Akşamlar abilerim kardeşlerim.Geceniz güzel olsun
İyi akşamlar hocam.
İyi akşamlar dilerim dostlarım umarım gününüz güzel geçmiştir ki ben umut ediyorum.
Mutlu olmanın bir sırrıda kafaya takmamak olmalı bana göre psikoloji sağlamsa gerisi her zaman geliyor zaten...
Hayırlı akşamlar cümleten.
Fizik çözmekten akşam yemeğinde mv2/r yedim yeter 😜😜😜
Acaba diyorum bu kışı İstanbul’da mi yoksa memleket Trabzon’da mı geçirsem Hocalarımız sizce ?