Yoğun kar geliyor, donacağız, 50 cm kar yağacak gibi yalan videolar yapan 200 300 aboneli kanallarda inanılmaz bir artış var. Bir tanesini izledim, ana sayfama 10 tane düşüyor artık.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Az daha sabır , Eskişehir de pas geçmez ..Yeterki yağış gelsin, yağışla kar yağışı mutlaka olacaktır.Çarşamba günü sıcaklık düşüyor ve 100 de 80 üstü yağış olasılığı var.Bakalim yapar bir şeyler inşaallah
Tabi ki sadece genel olarak sormak istedim teşekkür ederim
-
Yoğun kar geliyor, donacağız, 50 cm kar yağacak gibi yalan videolar yapan 200 300 aboneli kanallarda inanılmaz bir artış var. Bir tanesini izledim, ana sayfama 10 tane düşüyor artık.
Video akışı
Evet arkaşlar hepinize merhaba bugün gfs senaryolarına bakacağız....... Evet görüyorsunuz Aralık sonunda -12 gözüküyor boğaz bile donar o derece evet arkaşlar videomuz bu kadardı lütfen like atmayı unutmayın
-
Sinan KKıştahmininize ekleme detay yapcam demistiniz ne zaman yapacaksınız
-
- Resmi Gönderi
Sinan KKıştahmininize ekleme detay yapcam demistiniz ne zaman yapacaksınız
Vakti gelince salih uzatma
-
- Resmi Gönderi
2020 Aralık Adilcevaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yasin71 motorla bi tur edelim kar yağmadan..
Arazi motoru sanırım, görüntü öyle sanki.Motor bir başka hastalıktır
-
Yasin71 motorla bi tur edelim kar yağmadan..
Arazi motoru sanırım, görüntü öyle sanki.Motor bir başka hastalıktır
Evet abi arazi motoru. Gerçekten öyle hastalık farklı bir tutku ama artık yok sattım da araba almayı düşünüyorum. Onunla turlarız artık dayıı 🥳😂
-
- Resmi Gönderi
Evet abi arazi motoru. Gerçekten öyle hastalık farklı bir tutku ama artık yok sattım da araba almayı düşünüyorum. Onunla turlarız artık dayıı 🥳😂
He tamam o zaman
-
Whisper sence de çok sessiz değil mi forum 😂 nerde bu millet nerde bu insanlarr
-
- Resmi Gönderi
Whisper sence de çok sessiz değil mi forum 😂 nerde bu millet nerde bu insanlarr
Aynen öyle..Az ses edeyim hele
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Burdayım burdayım 🤸🙋
-
14 Ocak 2021 Benzerini birdaha yaşarız inşallah
14 Ocak 2021 Benzerini birdaha yaşarız inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Unut sen onu bence çünkü Aralık ayındayız sıcaklıklar bile çok fazla yüksek gidiyor olması gerektiğinden fazla yüksek çok zor bence o görüntüler bizim adımıza kıyı iller.
-
Bu kış bittiğinde son bilmem kaç yılın en sıcak kışı vb. paylaşımlar olacaktır medyada muhtemelen
-