- Resmi Gönderi
Güncelleme 1demi başlıyordu hocam
Başladı 00.30 dan itibaren abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüncelleme 1demi başlıyordu hocam
Başladı 00.30 dan itibaren abim
Güncelleme 1demi başlıyordu hocam
24 saat aralıklı atıyorum
Takip ve yorumlar alalım buyurun arkadaşlar
Lodosçular
Yaşar Kemal'den
Deniz Küstü romanında Yaşar Kemal şöyle anlatıyor Lodosçuları:
"Lodosçuluk İstanbul şehrinde kadim zanaattır, helal ekmektir. Ta Bizanstan beri sürüp gider.
"Her lodos sonu rüzgar denizin altını üstüne getirdikten, deniz dibinin kumunu, çakılını, yosununu, kabuğunu, taşını alıp kıyıya döktükten sonra lodosçulara gün doğar. Daha gün ağarırken, denizin altı apaydınlık olur, dışarıdan daha ışıklı, ışıklar yansıyarak birkaç misli çoğalır ve lodosçuların şahin gözleri işe yarayacak öteberileri seçmekte güçlük çekmez."
Eserin Konusu
Deniz insanının kentteki yaşam serüveninden hareketle bir kentin çöküşü, yozlaşması, yabancılaşması ve deniz doğasının yok oluşu.
Eserin Ana Fikri
Bir kentte yaşayan insanların yozlaşmasıyla birlikte, o kentte yozlaşır ve çöker.
yusufbayrak82 Cornelius hoşgeldiniz
Sahutt çok zor bir durum yaşadığın (gerçi o bana sormadan beni bırakıp gitmişti)
Bence oturup iki medeni insan gibi konuşarak karar verin
Olmuyorsa olmaz ki hayat böyle ama sen bilirsin senin hayatın...
Hayırlı Nurlu Sabahlar
ArdaAlper Sana özel mesaj ile yazarım aklımdasın müsait zamanda
Hayırlı işler hayırlı sabahlar abiler kardeşler.Gfs sabah güncellemesi sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.Sinir küpüne dönebilirsiniz yada gözlerinizden yaş gelebilir.Lütfen bakmayınız!!! :D
Hayırlı Nurlu Sabahlar
ArdaAlper Sana özel mesaj ile yazarım aklımdasın müsait zamanda
Doğru kişiyi buldum abim artık eski depresif Arda yok 😆
Emme ne mesaj atacağını çok merak ettim 🙃
Alo ben kemal karo34 Don Carlione hosgeldiniz
merhaba ben mobilde model paylasmak istiyorum fakat modelin fotografini kopyaladigimda yazma yerinde yapıstir sekmesi çikmiyor yardimci olabilir misiniz ?
merhaba ben mobilde model paylasmak istiyorum fakat modelin fotografini kopyaladigimda yazma yerinde yapıstir sekmesi çikmiyor yardimci olabilir misiniz ?
Mobil çok zor Whisper abi yapıyor onu
Mobil çok zor Whisper abi yapıyor onu
Tamam abi tesekkur ederim
Kullandığınız arama motorunu masaüstü sitesi yaparak kullanırsanız, kopyala yapıştır yaparak model paylaşabilirsiniz
Kullandığınız arama motorunu masaüstü sitesi yaparak kullanırsanız, kopyala yapıştır yaparak model paylaşabilirsiniz
Denedim ayarlardan masaustu yaptim yine olmadi sağlik olsun
Örnek olarak bunu mobilden paylaştım google chrome üzerinden (kopyala - yapıştır)