- Resmi Gönderi
offf ya be off
Bizce de aynen Salih..
Bekleme ederiz kök salsakta ısrarla devam edeceğiz kar kovalamaya..
Sende yağış fırtına var en azından aksiyon oluyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturofff ya be off
Bizce de aynen Salih..
Bekleme ederiz kök salsakta ısrarla devam edeceğiz kar kovalamaya..
Sende yağış fırtına var en azından aksiyon oluyor
Bu Ekran görüntüsü neden attım
Sarp Özdoğan Konusunda grafikler paylaşmış veri demiyorum grafik ve inceleyip okuyup ne demişim yazdıklarına benim yorumun -12 zor diyorsun diye ve 2 adet beğeni var sonra demişim yanlışsam hocam düzelt dimi
hızlı yazabiliriz eksik devrik cümle kurabiliriz yazım hatamız olabilir sırf bu yüzden çok eleştiri almışlığım var .
Ne oldu sonuçta ben küstüm darıldım sistem tarihi veya konu açmıyorum mevsimlik tahmin YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HAM VERİLERDEN DEĞİL HALİ HAZIR GRAFİKLERDEN herkes yanılabilir başarılı veya başarısız olmak başka emeğe saygı duymak başka hocalarımıza saygıdan konu açmıyorum sistem için fakat ne yapıyorum BEYAZDAN MORA DÖNEN SOĞUKLARIN OLACAĞI GÜNCELLEMEDE PAYLAŞIM YAPIYORUM .
Veri verisiz günlük haftalık saatlik kar yapacak sistemi bilsem ne bilmesem ne.
ŞU BİR GERÇEK HEPİNİZİ SEVİYORUM.
MUTLU VE HUZURLU AKŞAMLAR BEĞENİ BUTONU VAR .
VE -12 YOK DAHA....
Eline sağlık Salih
Eline sağlık Salih
Teşekkür ederim
27 Aralık 24 ocak anomaliler hayırlı olsun
Eline sağlık abim
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
Tahmin sahibi kişisel tercihi ile isim koyabilir, forum yönetimi koyabilir,anket ile isim seçip konabilir
Birazda gücü ve şiddetine göre benzetmeler yapılabiliyor. Sistem netleşince herkes bir isim söyler en güzelini seçeriz inşallah 👏
Tahmin sahibi kişisel tercihi ile isim koyabilir, forum yönetimi koyabilir,anket ile isim seçip konabilir
Birazda gücü ve şiddetine göre benzetmeler yapılabiliyor. Sistem netleşince herkes bir isim söyler en güzelini seçeriz inşallah 👏
Evet ben yanlış anlamışım biraz..Aynen öyle biraz fantastik isim konabilir genelde ama gelen sistemin ne kadar etkili olacağına, beklentilerine bağlı.
ÖZLENDİ
HIRÇIN KARADENİZ :memnunseytan:
İTALYANLAR GELOO DEMİŞ :D