cmbrn41 tespit edilmemesi mucize olurdu alışalım artık bu hayata
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
cmbrn41 tespit edilemese mucize olurdu alışalım artık bu yaşama
Aynen öyle ayak uyduracağız artık
-
6 kişide Omicron varyantı görülmüş
ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum ama neyse
-
ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum ama neyse
Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz
-
- Resmi Gönderi
Bu forumda tek başına bu hastalığı ciddiye alan,hatta her mesajıyla bizleri "yeter artık yazma "dedirtecek kadar ısrarla yazan,korkan, telaşa kapılan ve ileriye dönük de "ya çok salgına, ölüme sebep olursa?aileme bana bir şey olursa?"diye sorular soran sadece ve sadece aklımda kaldığı kadarıyla dark and cold idi..
Kime sorsak "yok canım daha neler "denilebilecek herşey oldu ve olmaya da devam ediyor.
200 üstü her gün can kaybı,belli saatlerde yasaklar,bize has olan el öpmek, tokalaşmak, sarılmak, büyüklerin ziyaretleri,bayramlar,toplu düğün dernek,namazlar hepsini de bir ara terk ettik.
Hala da tereddütle yaklaşıyoruz her şeye.
Maalesef bizler her alışıla gelmiş salgınları göz önüne alarak ,benzer dedik,gelmez dedik,olmaz dedik..
Daha kötüsü olmadan inşallah bitsin gitsin..Biter mı?yada bizimle yaşamaya devam mı eder ?
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Bu omıcron fazla tehlikeli değil diyorlar bulaşıcılığı da azmış niye korkuyorlarki belkide bitiyor yavaş yavaş
-
HEP ONLARMI YAPCAK YAV :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistem italya giderse ne yapcaz onlarda bize geldiiiii diye bagirirlar
-
Sistem italya giderse ne yapcaz onlarda bize geldiiiii diye bagirirlar
hocam benim elimde dursun :D bakcaz artık onlar yapıyorsa bizde yapalım dedim
-
Bu forumda tek başına bu hastalığı ciddiye alan,hatta her mesajıyla bizleri "yeter artık yazma "dedirtecek kadar ısrarla yazan,korkan, telaşa kapılan ve ileriye dönük de "ya çok salgına, ölüme sebep olursa?aileme bana bir şey olursa?"diye sorular soran sadece ve sadece aklımda kaldığı kadarıyla dark and cold idi..
Kime sorsak "yok canım daha neler "denilebilecek herşey oldu ve olmaya da devam ediyor.
200 üstü her gün can kaybı,belli saatlerde yasaklar,bize has olan el öpmek, tokalaşmak, sarılmak, büyüklerin ziyaretleri,bayramlar,toplu düğün dernek,namazlar hepsini de bir ara terk ettik.
Hala da tereddütle yaklaşıyoruz her şeye.
Maalesef bizler her alışıla gelmiş salgınları göz önüne alarak ,benzer dedik,gelmez dedik,olmaz dedik..
Daha kötüsü olmadan inşallah bitsin gitsin..Biter mı?yada bizimle yaşamaya devam mı eder ?
Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini
-
Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini
Salgın küresel, sadece artık bu gerçekle yaşamayı öğrenmemiz gerek, ta ki normal bulaşıcı bir virüs hastalığına dönene kadar.
-
Bu sesle uyumayı deneyin çok huzurlu oluyor
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ve dinleyip uyumayı en çok sevdiğim ses paylaşmadan olmaz
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Gfs ye buyurun arkadaşlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -