ben hazırım üstadlar bekliyorum
totem yapaym dedim bakalım nasıl gelecek modeller
Duvarı sormayın hocam çatı yoktu o sıralar binada aile apratmanı buhar yaptı küf geçmiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturben hazırım üstadlar bekliyorum
totem yapaym dedim bakalım nasıl gelecek modeller
Duvarı sormayın hocam çatı yoktu o sıralar binada aile apratmanı buhar yaptı küf geçmiyor
LCC Modumu atıyorum yoksa normalmi?
O morların inebilmesi için azorun önündeki ve yanındaki parazit ablerin çekilip azorun iskandinavyaya kadar çıkabilmesi gerek.
Tamamdır.
ALLAHIN izniyle..
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bir temizlik ile silmek gerek ..Mantolama yapılmayacaksa..Mantolama varsa da yoksa da isonem diye bir marka var biraz kullanımı zor ama çözüm üretir..Nem önleyici..Silin ve ondan alın temiz yüzeye sürün abim.
Bu konuların ise asıl ustası >>>WinteR<<< dır.Bir çözüm de o sunabilir
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bir temizlik ile silmek gerek ..Mantolama yapılmayacaksa..Mantolama varsa da yoksa da isonem diye bir marka var biraz kullanımı zor ama çözüm üretir..Nem önleyici..Silin ve ondan alın temiz yüzeye sürün abim.
hocam kaç kere yaptık geçmiyor ilaç aldık yine olmadı boya attık üstüne gne geçmedi tekrar küf aldı buhar çok yapıyor
annem sırf bu yüzden deliriyor sadece benim odamda var bu iş bende anlamadım
hocam kaç kere yaptık geçmiyor ilaç aldık yine olmadı boya attık üstüne gne geçmedi tekrar küf aldı buhar çok yapıyor
annem sırf bu yüzden deliriyor sadece benim odamda var bu iş bende anlamadım
Bir ara bizde de vardı tek bir köşede yandaki bina çatısını yenileyince düzeldi
Aktığı sürece duvar ne yapsan boş. Rutubet oluyor zehir gibi oluyor ev
Bir ara bizde de vardı tek bir köşede yandaki bina çatısını yenileyince düzeldi
daha 1 ay olmadı boyalı gene aynı oldu anlamıomki rütüpet deniyordu küf değil :D
Bu sistemden sonra tekrar nezaman sıcak tarafta kalırız sizce
Bu sistemden sonra tekrar nezaman sıcak tarafta kalırız sizce
Hayırlısıyla gelsin bakarız ona hocam :D
Kardesim bi kaç yerde okudumda bu sistem le Türkiye kişi bitirebilir falan diye
Hocam her denilen inanmamak lazım doğru değildir tabikide daha kısa vadeli çözemezsin böyle bir şey demek koca kış adına yanlış olurdu
Nerde okudunuz hocam? twiterdemi geçen sende öyle denmişti ancak batı karadeniz kara gömüştü