Model sana ayni çıktıyi surekli verceek diye birsey yok atmosfer harejetlidir hergun değişir veriler bi bakmışsın kutup gelmiş nerden bilesin Allahın isine belli olmaz, gfs ilk baslarda güçlü sidtem emareleri veripte bozup sonra son günde yine o çıktıları verdigi gunlerde oldu unutmayin ve duzelmelerde oluyor.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Gece güncellemesi ne zaman başlıyordu
00.30
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Reklam bile benden yana 😅🤣
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Reklam bile benden yana 😅🤣
Demek ki internetten bu ve buna yakın Trabzon haberlerine bakmışsın 😊
-
- Resmi Gönderi
Whisper bu gece yatmıcam söz 🙈🙈. Sabah 7 de kalktığım için gece kalamıyorum çok fazla yav. O yüzdendir yani erken yatmam
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin yatanlara kalanlarada kolaylık versin .
Sahutt önce iş, eş, aş,okul..Bu hobi abim,sen ve tüm arkadaşlarımız zamanlarını önce gerekli olan yere ayırmaya özen göstersinler
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
berkayazici029 beratcan Furkan190355 Canpolat iceberg_ hosgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
Günaydın , hayırlı sabahlar herkese. Kar hafif de olsa yine var ama ne kadar yağdığı da malum..
Varla yok arası yağmaya devam ediyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Whisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
Güzel yağışlar olsun inşallah.
Daha yoğun,daha da fazlası gelir yakında bize de,tüm yurda da
-
- Resmi Gönderi
Whisper bak kar tifan olunca nasıl da erken kalkar 😜😜. Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Yoğun okul mesaisinden devam biz. Dayı da kar tifan eder. Sizin oralar 10 gün daha böyle dayı 🏃🏻♂️
-
Forum okadar sakinki sistemi kuş yaptılar sonuçta. sanki bu sakinligi bu yıl cok yasayacagiz gibi geliyor
-
gfs çok güzel cikiyo ecnwf buna uymali
-
Güzel günler yakındır
-
- Resmi Gönderi
Güzel günler yakındır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
-