- Resmi Gönderi
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Hosgeldin, inşaallah diyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Hoşgeldin ailemize👏 inşallah iyi olacak😊
Hoşbuldum Teşekkürler Ederim😊
Hoşgeldiniz
Hoşgeldin ailemize👏 inşallah iyi olacak😊
Hoşbuldum Teşekkür Ederim😊
Hoşgeldiniz
Hoş Buldum Teşekkür Ederim 😊
Hoşgeldiniz 🎉 Umarım iyi bir kış olur 🙏🏻
Hoş Geldin Kusura bakma kendi eksiklimiz yüzünden yazamadın bir müddet hakkını helal et kış gölünüze göre olsun
Hoş Geldin Kusura bakma kendi eksiklimiz yüzünden yazamadın bir müddet hakkını helal et kış gölünüze göre olsun
Estağfurullah Asıl Sizler Hakkınızı Helal Edin Bu İşe Hem Zamanınızı Hemde Emeğinizi Harcıyorsunuz Bu Arada Hoş Buldum 😊😊
O zaman akşam gfs bende herkes yerini alsın, kemerler takılsın uçuşa geçiyoruz
Asgari ücret açıklanıyor şimdi TV de. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Asgari ücret 4250 lira oldu. Hayırlı uğurlu olsun 👏
Damga vergisi ve gelir vergisi asgari ücretli için kladırıldı
İşsizlik rekoru ve 2022 hiper enflasyon loading...