Sistem 🐦 oldu modellere yine ara verme zamanı geldi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sistem 🐦 oldu modellere yine ara verme zamanı geldi
😜😜. Asıl şimdi başlıyor takipler
-
Hayırlı olsun emektar üyelik @Salihh
-
Salih forumdan emeklimi oldu yoksa
-
Marlbora mentollü sigara çıkartmış denemek lazım
-
sagolun fotoğraf secicem şimdi
-
- Resmi Gönderi
2 senedir böyle bir fotoğraf istiyorum 🙄🙄
Bu yıl İnşallah sende atacaksın böyle bir fotoğraf 😊
-
- Resmi Gönderi
Gözümüz kaldı 🙃
Biliyorum, bardak kırıldı 😐
-
Marlbora mentollü sigara çıkartmış denemek lazım
Sigaradan nefret ederim
-
Sigaradan nefret ederim
Tabii içmeyin icirtmeyin zararlı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saadet inanmadın ama gerçekten kırıldı, sen kırdın
-
- Resmi Gönderi
Geçen seneki parselci kardeşlerimiz başlamış gene çok yoğun kar geliyor rekor kar +1 m kar istanbula kar karda kar diye hayır onlar heyecanlı tamam ama benden yaşça büyük adamların bunu yapması üzücü.
-
- Resmi Gönderi
Geçen seneki parselci kardeşlerimiz başlamış gene çok yoğun kar geliyor rekor kar +1 m kar istanbula kar karda kar diye hayır onlar heyecanlı tamam ama benden yaşça büyük adamların bunu yapması üzücü.
Kapalı kutu
-
geliyor geliyorrr tarihin kışı geliyorr
-
Bende twitterdan gördüm biri okullar tatil olmalı çok yoğun kar geliyor gibisinden şeyler yazmış
-