- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
neyse kapattım konuyu
-
- Resmi Gönderi
Şimdi helalleşin bakalım
-
Her neyse uzatmaya gerek yok kapatalım konuyu ki zaten bu forumdada başka forumun verileri paylaşmak yasak.
-
Şimdi helalleşin bakalım
Hocam benlik bir durum yok kendisi yükseldi ben sadece cevap verdim helalı hoş olsun bişe demim
-
- Resmi Gönderi
-
Yasin71 şurda olacaksın varya ufff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Canım çok sıkkın ya kocaeli istanbula nazaran daha sıcak gibi geliyor bana sıcaklığa bakıyorum 4 derece diyor ama sanki 15 derece gibi en çokta İstanbul kar alırken kocaelinin yağmur almasından korkuyorum moralim çok bozuk ne oldu böyle bu sene sıcak gidiyor kocaeli gölcük
Bunun böyle olmasının sebebi ne
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ekşi sözlükten mi alıntı yaptın hocam bunu :'D
-
- Resmi Gönderi
Anıtkaya nihayet baskın yağışa başladı bu sabah kısa kesti ama şimdi kopuyor
Yasin71 şurda olacaksın varya ufff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok güzel be ❄️
-
Ekşi sözlükten mi alıntı yaptın hocam bunu :'D
Yok bir hava forumunda paylaşılmış oradan alıntıladım
-
Anıtkaya nihayet baskın yağışa başladı bu sabah kısa kesti ama şimdi kopuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maşallah abi bereketli olsun Darısı diğer bölgelere inşallah
-
- Resmi Gönderi