okadar uzun vade yok diye biliyorum ve o zamana gelene kadar baya takla atar modeller
Peki diğer forumdaki 2 metre anomalileri atar msn özelden rica etsem kırma beni lütfen bir kişi sormuş oda 280 ile 340 saatlerini atmış 4 5 tane birsey
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturokadar uzun vade yok diye biliyorum ve o zamana gelene kadar baya takla atar modeller
Peki diğer forumdaki 2 metre anomalileri atar msn özelden rica etsem kırma beni lütfen bir kişi sormuş oda 280 ile 340 saatlerini atmış 4 5 tane birsey
salih kendin bakamıonmu ücretli veriyi ben paylaşamam kusura bakma adam kendi cebinden vermiş kendi forumu için ne yapım ben şimdi dolar yüksek olmasa bende alcaktım ücretli veri
Artık diğer forum gibi tabirler geçirmesek iyi olacak çünkü burası Havaların Sesi ( )
salih kendin bakamıonmu ücretli veriyi ben paylaşamam kusura bakma adam kendi cebinden vermiş kendi forumu için ne yapım ben şimdi dolar yüksek olmasa bende alcaktım ücretli veri
Kardeşim bakamıyorum geçen gün ironi yaptim diye ban yedim troll yazılıyor bir de küfür ediliyor Allah aşkına atar msn 4 gün önceye kadar uyeydim cimri olma ya atsan bizi mutlu etcen sevap kazanırsın biraz
4 Yıl Görev Yaptığım 1470 Metre Rakımıyla Adana Merkeze 200 Km Uzaklığıyla Adana’nın En Soğuk Ve Yüksek İlçesi Tufanbeyli. 16 Ocak 2019’da Akşam Başlayan Kar Yağışı Sabah Bu Şekildeydi Ve Bu Kar Yağışı Akşam Geç Saatlere Kadar Aynı Şekilde Devam Etti. Yaklaşık 165 Kg Yağış Düşmüştü. Akdeniz’in Sibirya’sı Tufanbeyli’de Sıcaklıklar -25’e Kadar Düşer. 4 Yıl’da Kar Yağışına Doymuştum
GFS GÜNCELLEMESİ BAŞLADI ARKADAŞLAR
rıca etsem atarmsn hasan bey troll denıyor kufur yıyorum banlanıyorum ıronı yaptım dıye uyeydım zaten uye olan herkes bakabılıyo lutfen atarmsn
Sibirya T.Y.B(GUGUL) lütfen kardeşim atarmsn 4 gün önceye kadar üyeydim atarsan zararı olmayacakki sana
@Salihh geçmiş olsun cezalı üyesin
GFS Denecek söz: Çok saçma ulan çok saçma üstümesin dokunamıyorum çok saçma ben seni artık takip etmek istemiyorum :D başka modelleri takip etmek istiyorum tam buna yazılmış bir söz :d
Forumda ne dönüyor biri anlatabilir mi en son takip ederken bıraktım forumu
GFS Denecek söz: Çok saçma ulan çok saçma üstümesin dokunamıyorum çok saçma ben seni artık takip etmek istemiyorum :D başka modelleri takip etmek istiyorum tam buna yazılmış bir söz :d
GFS den güzel dizi kesitleri çıkar anca 😂
gfs beynimi yaktın konuları karıştırdım dur :D buraya atmışım modeli
Bugün Ordu'da hava sıcaklığı neredeyse 7.5 derecenin üstüne hiç çıkmadı
Bana havanın 850 hpada - 4 izoterminin girmesine rağmen 15 derece hissetmemin sebebi kilo almam olabilir mi geçen sene 48 49 kiloydum bu sene 62 kilo oldum