Kışın soğuk özellikle karlı havada dinlerken çok huzur veriyor müzik. Hele gece yarısı herkes uyurken enfes duygu veriyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Emektar üyelik için gereken puan ne kadardı?
Baska bilmem...Gerekli puanlar alınınca otomatik rütbe yükseliyor Kemal..
Unuttuk atmayı kusura bakma.
Üye Atamalarında Düzenlemeye Gidilmiştir.
Tepki Başına Gelen Puan: 3 Puan
Oturum Açma Başına Gelen Puan: 50 Puan
Yorum Başına Gelen Puan: 1 Puan
Acemi Üye Gerekli Puan: 8.000
Usta Üye Gerekli Puan: 16.000
Emektar Üye Gerekli Puan: 48.000
VIP Gerekli Puan: 240.000
(Güncellenmiştir)
Kullanıcı Grubu ve Derece İsimlerinde Yapılan Değişiklikten Ötürü Rütbelerdeki Sıralama Değişmiştir. Artık Acemi < Usta < Emektar < VIP Şeklinde Bir Sıralama Olacaktır. Büyük Oranda Birkaç Ay Önceki Sisteme Dönülmüştür.
Örneğin önceden Rütbesi Emektar Üye Olan Arkadaşlar Usta Üye Olduysa Şaşırmasın. Hesaplarda Bir Değişiklik Olmamıştır, Sistemsel Bir Değişiklik Olmuştur.
Tüm Rütbelerdeki Yetkilendirmelerde Değişikliğe Gidilmiştir. Bundan Sonra Böyle Devam Edilecektir.
-
Bu müzikte çok güzel geceleri dinliyorum
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kocaelide sulu kar atıştırıyor
-
Burada yağış yağmur ama graupel ağırlıklı, arada az az yağıp geçiyor
-
2 dakika sulu kar yağışına şahit oldum ve kesti radardan baktığımda kütlenin devamı yok
-
UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun
-
Akşam eve aldım ısıttım karnını doyurdum geri saldım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Emekli oldu
İşleri var meşgul biraz ...
-
- Resmi Gönderi
-
Sanırım benim beyin hava soğuk olunca aşk hormonu salgılıyor ben öyle anladım
-
12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi geceler ailesi
-
Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok.
-
12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi geceler ailesi
İyi geceler Kemal kardeşim hayırlı olsun. İnşallah nice uzun seneler beraber sistem kovalamaya devam ederiz.
-
Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok.
Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim
-