Whisper abim benim ile özelden konuştu yeterince ikna oldum kusura bakmayın tekrardan alıngan bir insanım
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Whisper abim benim ile özelden konuştu yeterince ikna oldum kusura bakmayın tekrardan alıngan bir insanım
estağfurullah ben böyle olacağını düşünemedim kusura bakma tekrardan
-
Kedi dostumuzla biraz oynadık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Seninle yüz yüze sohbet edemediğim için ben üzülüyorum bir gün nasip olacak oda .
-
Seninle yüz yüze sohbet edemediğim için ben üzülüyorum bir gün nasip olacak oda .
Sinan abi pc demisin şu tepkilere temeni ve nazarboncuğu işine bakcaktında hatırlatıyım dedim
-
Twitter hesabımdan paylaşmıştım bu müziği sizde dinleyin bağımlılık yapar 😃😃😃
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
İyi günler herkese..
dark and cold attığın müziğe erisemedim nedense..
-
İyi günler herkese..
dark and cold attığın müziğe erisemedim nedense..
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
dün yazan kişinin Salih olduğunu nasıl anladınız ulaş cengizin
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi pc demisin şu tepkilere temeni ve nazarboncuğu işine bakcaktında hatırlatıyım dedim
Bugün bakarım dedim bugün hangisi uygunsa yaparım teşekkür ederim hatırlatman için
-
Kayıt olduğunda ıp adresin gözüküyor
-
- Resmi Gönderi
Sen buradakileri aptal mı sanıyorsun?
Senin için kimse gelip burada seni savunmaz, Salihi affedin falan demez. Bak bu yazdıklarımdan biraz ders çıkar, ortam yap, arkadaş edin. Gerçekten seni savunabilecek arkadaşların olsun. UsTaD hocaya verdiğin sözleri tut.
-
Hava Tahmincisi sen havaturkadan mı geldin
-
Adam ya 🙂🙂
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
DOĞUKAN izmir sorumluluğun hayırlı olsun kardeşim👏👏
-