yok hocam biz dalmışız oraya yazdım zaten
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
yok hocam biz dalmışız oraya yazdım zaten
Aslında sıkıntı yokta normalde serbest etikte çok konu dışı olmuş
-
Sinan abi bir gün senin yanına gelesim var birde gerçek hayatta tanıyım seni hasret gideririz, 🙂
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi bir gün senin yanına gelesim var birde gerçek hayatta tanıyım seni hasret gideririz, 🙂
Biz Geliriz Belki kardeşim şimdi gönüller bir
-
geri sayım başlasın o zaman benim için ne anlama geldiğini 0 olunca söyleyeceğim 5
-
- Resmi Gönderi
Bakmak isterseniz buyrun arkadaşlar.Model için faydası olacaktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. Burada da yine faydalı bilgiler var
Burada
Buralara atarsınız epey sorularınıza cevaplar bulursunuz..
-
- Resmi Gönderi
Özel sohbete bakiver abim..
-
hayat gerçek değil sanirim
-
dark and cold sende asperger sendromu var mı benim gibi
-
dark and cold sende asperger sendromu var mı benim gibi
Nereden bu kanıya vardın
-
Nereden bu kanıya vardın
Kendimle benzer özellikler var sende de
-
Özel sohbete bakiver abim..
Buyur abi puanlar için çok sağol yenimi yazdın görmedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yavaş yavaş yerimizi alalım Yerguney hocamdan
-
Alıntı
Güncellemeyi bitirelim bari üzgü bugün gene bizi gfs , yarın sabah görüşmek üzere arkadaşlar hayırlı geceler güzel güzel uykunuzu alın sabah hareketlilik başlar gene, Modeller sayısal verilere uymuyor hala bakalım neler olacak ilerleyen vakitlerde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kendi köyümden kareler
-