Bu akşam GFS bambaşka gelecek diyorum
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bu akşam GFS bambaşka gelecek diyorum
:coksıcak:
-
Herkese iyi akşamlar nasılsınız iyi misiniz ?
-
ArdaAlper iyiyim reis sen nasılsın
-
ArdaAlper iyiyim reis sen nasılsın
Çok şükür iyiyim reis sınavlar başladı bugün onları hallediyorum işte
-
Twitter'da gördüm Dün yabancı bir forumda covid ve noel dolayısıyla modellere eksik veri girildiği başlangıç koşulları etkilendiği için bu dönemde orta ve uzun vade performanslarında ortalamanın üzerinde düşüş olabileceği konuşuluyordu.
-
Twitter'da gördüm Dün yabancı bir forumda covid ve noel dolayısıyla modellere eksik veri girildiği başlangıç koşulları etkilendiği için bu dönemde orta ve uzun vade performanslarında ortalamanın üzerinde düşüş olabileceği konuşuluyordu.
O Zaman Model Güncellemelerini Sadece Çaycı Yapıyor Desene Başkan😅😅
-
- Resmi Gönderi
Saçma
-
Saçma
Bay Hava paylaşmış
-
- Resmi Gönderi
Kime sorsam memleketim gibisi yok diyor ancak İstanbul'u bu yaşımda daha yeni yeni keşfetmeye başladım ve olağanüstü bir güzelliği var bana göre.
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi akşamlar nasılsınız iyi misiniz ?
İyi akşamlar sana ve herkese.
İyiyiz şükür bu günümüze Arda..Sende,sizlerde iyiyseniz işimiz denk demektir Allah'a şükür
-
- Resmi Gönderi
Esik verimi
Temp.2m
Temp. 850hPa / Anomalies
Temp 500hPa
Temp. 10hPa strat. Précipitations
Hauteur neige
Résumé Vent 10m
Jet Stream Altitude 1.5PVU
ThetaE 850hPa
Theta'W 850hPa Pression/Geop 500hPa
Anomalie Geop 500hPa
Iso0°c et z500/1000
SBCAPE LI
Bunların hangisi Güncellemiyorum Veri nedir ya hem de Eksik veri Komut çağırsın NAOO dan data verilerini
Meteociel Kendi Sunucuna işler rakamları sonra bizlere Anlaşır şekilde sunar .
Saygılar
Not bu konu hakkında Sarp Özdoğan Bu Hocanıza danışın .
-
Kime sorsam memleketim gibisi yok diyor ancak İstanbul'u bu yaşımda daha yeni yeni keşfetmeye başladım ve olağanüstü bir güzelliği var bana göre.
Çok kişiyi anlatmaya çalıştım bu durumu. Her kelimene katılıyorum
-
Hayırlı akşamlar herkese ❤️
-
İyi akşamlar sana ve herkese.
İyiyiz şükür bu günümüze Arda..Sende,sizlerde iyiyseniz işimiz denk demektir Allah'a şükür
İyiyim iyiyim Allah'a şükür
-