Özelden yazmış hocam.
Yazmamış 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖzelden yazmış hocam.
Yazmamış 😂
Hayırlı akşamlar . Yeri burası mı bilmiyorum ama en iyi hava durumu yapan site hangisi . Model takibi vb yapmayı pek bilmiyorum. Kaç tane hava durumu sitesi indirdim hiçbiri sağlam tahmin yapmıyor. Teşekkürler
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Galatasaray - Trabzonspor maçı var
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Galatasaray - Trabzonspor maçı var
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
Cumartesi son ecmwf e bakarım eğer ki çok yoğun olursa uyarıyı İstanbul konusuna atarım maça gidecekler çıkıyor bazen
Hayırlı akşamlar . Yeri burası mı bilmiyorum ama en iyi hava durumu yapan site hangisi . Model takibi vb yapmayı pek bilmiyorum. Kaç tane hava durumu sitesi indirdim hiçbiri sağlam tahmin yapmıyor. Teşekkürler
Hayırlı akşamlar Hocam, Windy uygulamasını telefonunuza indirirseniz kapsamlı haava tahminlerine ulaşabilirsiniz.
Cumartesi son ecmwf e bakarım eğer ki çok yoğun olursa uyarıyı İstanbul konusuna atarım maça gidecekler çıkıyor bazen
Farketmez Mustafa hele bi gelsin netleşsin bakalım. Olmazsa yine yazarsın.
Hayırlı geceler herkese
Ben be zaman usta üye olcam
Yazmamış 😂
Yazınca görürsün hocam artık önemli demiş bakalım.
Ben be zaman usta üye olcam
Belli bir aktiflik sonrası o rütbe artıyor. Sitede aktiflik, beğeni, mesaj yazma gibi aktiviteler puan kazandırıyor.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) gugulcu kardeşim hayırlı olsun, yeni gördüm 😊
Yazmamış 😂
Özel mesajınız kapalı hocam
Taze taze 😎😎
mustafadgnaslan eline sağlık hocam.
Bu gece kimsenin keyfi yok galiba paylaşım yapan yok