Eee hep hava olayları filan konuşuyoruz nasılsınız arkadaşlar hayat nasıl gidiyor, tahmin edeyim herkes gibi ekonamik olarak kötü bir dönem
Rabbim yardımıcımız olsun nediyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEee hep hava olayları filan konuşuyoruz nasılsınız arkadaşlar hayat nasıl gidiyor, tahmin edeyim herkes gibi ekonamik olarak kötü bir dönem
Eee hep hava olayları filan konuşuyoruz nasılsınız arkadaşlar hayat nasıl gidiyor, tahmin edeyim herkes gibi ekonamik olarak kötü bir dönem
Sürünüyorum işte tek düzgün giden işim aşk hayatım gerisi tırt 🤦🏻
Sürünüyorum işte tek düzgün giden işim aşk hayatım gerisi tırt 🤦🏻
Allah yardımcın olsun reis ne diyim rabbim korusun bizi:)
Allah yardımcın olsun reis ne diyim rabbim korusun bizi:)
Amin inşallah kantinde en ucuz çikolata bile 1 tl olmuş sene başında 50 kuruşa alıyordum😳
Yasayamadığımız şu gençlik dönemimizden bahsetmeye gerek yok sanırım 😊
Sizlerin bir suçu yok bundan önceki gençlik bir önceki gençlik daha önceki gençlik.
Bu ülkede rahat yaşamamıştır . Geriye dönük bakın benimde içinde bulunduğum gençlik öyle Rio karnavalı değildi aynı sizin şimdiki durumuz gibi .
Anlıyorum sizi …
Yasayamadığımız şu gençlik dönemimizden bahsetmeye gerek yok sanırım 😊
Hangi gençlik ?
Eskişehir Afyon yolundan
Seyitgazi ve Kırka semaları
Ben 40 senedir gençliğimi yaşayamadım 🙄 hayat bize göre şekil almayınca biz hayata göre şekil aldık. Mutasyona uğradık😅
Eskişehir Afyon yolundan
Seyitgazi ve Kırka semaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Whisper abi gönder bulutları bu tarafa
Yerguney hemen
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
:'D
mrt1907 hosgeldiniz
ABD nin Kentucky eyaletinde çıkan hortum da en az 50 ölü olduğu söyleniyor 😲