Ukrayna’nın başkenti Kiev’de hareket halindeki askeri araçlar temas hattına gidiyor.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Birazdan Zelensky nin ulusa sesleniş konusmasi başlayacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çin, Türkiye, İran, İsrail, Rusya’nın kararına ilişkin henüz açıklama yapmayan ülkeler.
-
Zelensky’nin ulusa sesleniş konuşmasını bekleyen basın mensuplarına binayı terk etmeleri söylendi.
-
Ben hala Rusya'nın gidipte bir atom bombası atacağını düşünmüyorum.
Öyle bir olasılık neredeyse imkansız zaten
-
Zelensky’nin ulusa sesleniş konuşmasını bekleyen basın mensuplarına binayı terk etmeleri söylendi.
Onumuzdeki 48 saat icinde aciklama gelemeyebilirmiş.
-
Öyle bir olasılık neredeyse imkansız zaten
Boyle bir olasilik olsaydi suan dunyanin her yerinde savas olurdu.Nukleer silahlar savaslarda en son caredir.Ama dunyanin kacinilmaz sonu dogu-bati blogu arasinda buyuk savas bir gun patlak verecek.Belki de Ukranya bu buyuk savasin ilk kivilcimidir .
-
Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky ulusa sesleniş konuşmasını iptal etmedi, erteledi.
Güvenlik toplantısının bitmesinin ardından konuşacak.
➖Medya
-
Bu savaş olasiliginda Türkiye yani biz nerde duracağız acaba
-
Bu savaş olasiliginda Türkiye yani biz nerde duracağız acaba
Rusya nin yaninda yer alacagini dusunuyorum.
-
Rusya nin yaninda yer alacagini dusunuyorum.
Ben de Rusya'nın yanında olmasını isterim
-
Ben de Rusya'nın yanında olmasını isterim
Bati dan buyuk yaptirim gelir.
-
Türkiye Dışişleri Bakanlığı :
Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk’ı tanıma kararını kabul edilemez buluyoruz ve kınıyoruz. -
Bati dan buyuk yaptirim gelir.
Rusya da bize yaptirim uygular s400 falan var aslında nerde dursak sanki zararlı cikicaz gibi
-
Ukrayna cumhurbaskani zelenski Cumhurbaşkanı RT Erdoganla görüşücegini acikladi
-