Genelde belirli kitle geliyor ve yazıyor.
Az dikkat ederiz olur biter
Anladım hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGenelde belirli kitle geliyor ve yazıyor.
Anladım hocam.
kuresel isinma kutup girdabini zayiflatip daha çok soğuk inmesine sebep olur mu tanınmış bir tahminci öyle demişti
Bence yoruma kapatılmasın. Bu sitenin diğerlerinden bir farkı olsun. İsteyen istediği yorumunu kurallar çerçevesinde özgürce yazabilsin. Diğer Forum sitelerinde ufak bir farklı görüş sundun mu hemen banlanıyorsun. aynı durum burada olmasın diye düşünüyorum.
Genelde belirli kitle geliyor ve yazıyor.
Şu 2 yorum noktayı koyar bence. Konu dışına çok çıkmayalım yeter. Yoksa burada amaç gönüller bir olsun. Vakit geçsin. Biraz bilim biraz sohbet.. Snowreis41 bireysel bir durum yok hocam. Gece güncellemesi başlayacak yarım saate Melih08 hocam paylaşıyor. Orada olalım
Hayırlı geceler gece güncellemesini paylaşan ve takip edenlere kolay gelsin bol —18 soğuklar bol 990 mb basınçlar 120 km rüzgarlar dilerim …
Hayırlı geceler gece güncellemesini paylaşan ve takip edenlere kolay gelsin bol —18 soğuklar bol 990 mb basınçlar 120 km rüzgarlar dilerim …
Hayırlı geceler abi inşAllah amin
Sakin olalım arkadaşlar.
Adamlar benden kaç yaş büyük olabilir. Onların nazı bana geçer benim nazım onlara geçer gerektiği yerde kendinden yaşça büyük birine hiç mi şaka yapılmaz takınılmaz daha önce de yaptım şov muhabbetini şaka olduğu anlaşılsın diye 2 tane gülme emojisi koydum bide gitmiş yorumu kaldırmış istediğin kadar yönetimde ol benim başka birine yaptığım yorumu kaldırma haddini sana kimse vermiyor burda
Şakanın da bir dozu vardır
Sen burada kendinden 10 yaş büyük bir adama şovu kes demeye hakkın yok benim de yok hiç kimsenin yok
Herkes şaka kaldıramaz yada bir söz vardır insanın eşref saati de vardır eşşek saati de vardır Sinan abinin morali bozuktur bu şaka hiç hoşuna gitmez sen her ne kadar ciddi olmasanda
Önce saygı ki yaptığında hiç komik bir şaka değil çunkü Sinan abi o tahminini ciddi olarak söylüyor
Kar haritalarının istanbul için düşük olması çok doğal.Bir kere izlanda sisteminde zaten sıcaklık sorunken siklonik oluşumla bunu istanbul kara çeviremez.Şubat ilk hafta geçecek koridor açılacak o zaman bir polar atak ihtimali ve 12-13 ü gibi babayaro inecek
Senin sibirya atagin iniyor
Herkese hayırlı geceler
Herkese hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Herkese hayırlı geceler
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler
Ermiş olabilirsin bence 😂😂
Hayırlı geceleriniz olsun
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar