Hayırlı günler .
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
-
Hayat beni çok değiştirdi filimlerde arada kaynadı
Hayatta beni çok zorladı, değiştim. Eskiden güldürdüğüm insanları artık güldüremiyorum.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
Buda akşam güzelliği olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı akşamlar herkese
Buda akşam güzelliği olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok sevimli, onu gördüğüm yerde seveceğimi söyle.
-
Sevgili MEB bu sene bir dönem 1. Veya 2. Yazılıyı Merkezi Sınav Sistemi yapma ihtimali varmış bunu bari 2006-07 lerin üzerinde denemeyin yav
Dün gece MEB tarafından ortak yazılı konuları ve merkezi sınav konuları yayınlandı niye biz ya
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı günler .
-
Hayırlı sabhlar , hayırlı günler ailesi .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hayırlı sabhlar , hayırlı günler ailesi .
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
Hayırlı günleriniz olsun inşaallah
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dikkat eksikliğimden dolayı ilkte bükülmüş çatal ve kaşık olarak algıladım sonra kuş olarak gördüm
-
Dikkat eksikliğimden dolayı ilkte bükülmüş çatal ve kaşık olarak algıladım sonra kuş olarak gördüm
Dikkat fazlalığı olmasın yosun
-