Sohbetimiz Bol Olsun

• isterse 1000 kg yağış ocakta düşşün şubattan aralığa kadar damla düşmesin samsun yine senelik yağışını kurtarmış olarak yılı kapatacaktır.Yıllık yağış hesaplamalarında yağmurun hangi dönemde düştüğüne bakılmaz.Yani bütün yağış belli bir döneme toplansa bile 1000 kg düştüğünde samsun yıllık yağışını kurtarmış olur.Tabi çok ciddi bir yağış düzensizliği olmuş olacaktır o ayrı konu. Temmuz ve ağustos kurak geçerse uzun yıllar ortalamasında bu ayların yağış miktarında düşüş olacaktır ancak ancak diğer aylarda yeteri yağışı aldığı için o sene samsun yıllık yağışını kurtarmış olacaktır. Bu arada örnek olarak verdin ama yanlıs anlaşılmasın ben yinede belirteyim samsunun yıllık yağış miktarı 600 kg civarı.1000 kg başka bi seviye çünkü.

• ====600 kg civarı.1000 kg başka bi seviye çünkü. ===Biliyorum öyle yazmamdaki sebep düz hesap olsun diye. senelik yağış 700 kg civarlarında

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Ordu'da bu akşam gökyüzü

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• ////sterse 1000 kg yağış ocakta düşşün şubattan aralığa kadar damla düşmesin samsun yine senelik yağışını kurtarmış olarak yılı kapatacaktır.Yıllık yağış hesaplamalarında yağmurun hangi dönemde düştüğüne bakılmaz/////

tamam kankada . çok acayip bir durum olur o zamanda .

onuda geçtim 1000 kg isterse ocakta düşsün yıllık yağışını yakaladı ama benim kurak olduğum gerçeği değişmiyecek. o ayı kurak kapattığım gerçeği istatisklerede aylık olarak yansıyacaı . raflardaki yetini alıcak

ben seni anlıyorum .eyvallah

haber bültenlerinde diyeceklerki ..

samsunun yıllık yağış ortalaması 700 kg dır ... kasım ayındayız 3 aydır aşırı kurak dönemin içindeyiz ama bu önemli dğeil :) senelik yağış rejimimizi topladık yakaladık . hiç bir sıkntı görmüyoruz önemli olan esas olan senelik yağışı yakalamaktır diye bir açıklama : :)

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Farklı bir çekim oldu Gülyalıdan Boztepeye kadar

havanın gerçek rengi de gözükmüş oldu diğer fotoğraflar tam belli etmiyordu

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• valla yıllık yağış kotasını toplar ama çok büyük kuraklık olduğu gerçeğide olur . yani yıllık yağışı yakalasanda . sen kuraklığın içinde olduğun gerçeği önünde yllık bazda kotayı yakaladın evet ama aşırı düzensinlik durumunun verdiği ağır sonuçlarla da karşı karşıya kalıyorsun.

düşünsene ekin ekceksin sonabardasın ekim ayındasın aylrcar hiç yağış olmamış yıllık yağoş doldu ama sen perişansın

o yüzden en iyisi yağışlar zamanında düşsün ayına göre yağsın diyorum ben . ocakta 300 kg yağıp yazzın hiç yağmamazlık yapmasın yada ne bileyim ekim kasımda hiç yağmamazlık yapmasın. yani

• Resmi Gönderi

Ben mezun bıraktım 1 sene daha dayı. İstediğim yerler gelmedi maalesef

En iyisini yapmışsın Mehmet bu sene çok yığılma oldu ve büyük sıkıntılar oldu yerleşmede hayırlısı olsun inşallah istediğin yere yerleşirsin seneye

• Hayırlı olsun Ömer  Sarp Özdoğan

Emeğine sağlık Sahutt Ömer’in dediği gibi çok sıkıntılı bir seneydi, yola devam muradına erersin inşaallah. Yerleşemeyen 3 arkadaşım var, ek tercihleri bekliyorlar.

İÜC Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Sarp Özdoğan

Tothenamadı

• Banada Sakarya Üniversitesi Tarih çıktı istediğim bölüm istediğim üniversiteydi İstanbul'dan ayrılıyorum artık :)

Hayırlı olsun ne güzel istediğin yeri tutturmuşsun inşallah ben de istediğim yeri tutturabilirim

Tarih cidden çok ilgi çekici bir şey ama benim hedeflerin dışında kalıyor biraz o yüzden hobi olarak ilgileriniyorum

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈