- Resmi Gönderi
Evet Arkadaşlar Nasıl Bir Sistem İsterseniz Bu Konu Başlığı Altından Yazınız Eski Yeni Arşivden Görüntüde Olur İstediğiniz Sistemi de Neden İstediğinizi de Belirtin .
Arasından En Güzelini Seçelim Nasip Belki Gerçek olur .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet Arkadaşlar Nasıl Bir Sistem İsterseniz Bu Konu Başlığı Altından Yazınız Eski Yeni Arşivden Görüntüde Olur İstediğiniz Sistemi de Neden İstediğinizi de Belirtin .
Arasından En Güzelini Seçelim Nasip Belki Gerçek olur .
Benim şahsen istediğim siklonik kar yağışları ama böyle aralıksız 1 hafta tüm ülkede yoğun kar yağışları olacak hatta üstüne karadenizdeki dek bantları afyona konyaya kadar uzanacak :'D
Valla başkanım benim hayalim konumum için şöyle aralıksız 48 saat kar yağsın yeter. Tabi tüm Türkiye kıyısından köşesinden bol bol kar yağışlarıyla nasibini alsın 🙏
40 km karayel yoğun kar ardından sarı ekolu dek bantları
Batıdan doğuya herkesin memnun kalacagi bir sistem isteriz tabikide. Stokçuluğa hayır 😀😀😀😀
Benim hayalimdeki sistem Şubat sisteminin aynısı. 1-2 gün orta şiddette kar hafif örtü, ardından gece ansızın vuran DEK ile 51cm Kar.
Giriş- Gelişme- Sonuç: 😎
1929 da ki gibi 55 gün yağsın yeter
850hpa'da -30 500hpa'da -55 ile önce 2004 bari siklonik kar 2 gün. Ardından konvektif gökgürültülü kar. Sonra sarı tutuncu ekolo tren bant dek hatları. Sonucunda karlar altında kalmış şehir. Helikopterler ile yardım gelmesi, şehrin afet bölgesi ilan edilmesi vs :-D
Şöyle 2020 Şubat sistemin gibi olsun 4-5 gün aralıksız dek 67 cm üstü bir kar kalınlığı ile rekor kırmak
Çok mu zor beeee
vallha 2 günde ortalığı bembeyaz etsin bana yeter birde gece karda yüreyim lapa lapa karın altında oh mis tadından yenmez.
Şöyle 2020 Şubat sistemin gibi olsun 4-5 gün aralıksız dek 67 cm üstü bir kar kalınlığı ile rekor kırmak
Çok mu zor beeee
kırım
1985 27 Şubat Zonguldağın kar rekorunu kırdığı sistem 12 gün yağmış