Bu adam gelecekten gelmiş .
Aşmış kendini
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu adam gelecekten gelmiş .
Aşmış kendini
Ben tebriğimi çoktan 10 gün önce ilettim.Şimdide yarın akşam tescil için bekliyorum.
Başkan zaten alçak gönüllülükle.Gönüllerin şampiyonudur
1-Sinan
2-Ecmwf
3-Gem
4-Ukmo
5-
6-
7-
47583838-Gfs
Daha Çok Göster1-Sinan
2-Ecmwf
3-Gem
4-Ukmo
5-
6-
7-
47583838-Gfs
GFS neden o kadar yukarıda ?
Sinan hocam artık sistem netleşti mi İstanbulun Avrupa yakası çok az kar veriyor.
Sinan hocam artık sistem netleşti mi İstanbulun Avrupa yakası çok az kar veriyor.
%75 kesinleşti yağış az değil modellerde yağışa değil soğuklar rüzgar yönleri -42 filan var en tepede hiç bir şey olmasa bile yağış var genede bu akşamı bekliyoruz niye bekliyoruz son durumu görmek için fakat son durum yarın sabaha da kalabilir
%75 kesinleşti yağış az değil modellerde yağışa değil soğuklar rüzgar yönleri -42 filan var en tepede hiç bir şey olmasa bile yağış var genede bu akşamı bekliyoruz niye bekliyoruz son durumu görmek için fakat son durum yarın sabaha da kalabilir
Sinan Hocam kolay gelsin, 21-22 Ocak sistemi ile ilgili yarın genel bir bilgilendirme geçebileceksiniz değil mi ? Malum sömestr, yola çıkmayı düşünüyordum ama emin olamadım.
Sinan Hocam kolay gelsin, 21-22 Ocak sistemi ile ilgili yarın genel bir bilgilendirme geçebileceksiniz değil mi ? Malum sömestr, yola çıkmayı düşünüyordum ama emin olamadım.
Ben ve diğer Tüm Hocalarımız Değerli Görüşlerini yaparlar
sinan hocam gelecek sistemde bandirma ne kadar etkilenir tesekkurler
Şuana Kadar Yazdıklarım ve Gerçekleşenler Bence Aşağı Yukarı Tutarlı .
inşaALLAH Daha da Başarılı Olacağız .
GFS Nin Öğlenki Güncellemesi Sizleri Sevindirdi mi ?
GFS Nin Öğlenki Güncellemesi Sizleri Sevindirdi mi ?
akşam daha da batılar ise o zaman sevineceğim
Sistem İle Değerlendirmelerim Hazır Fakat Biraz Yoğunluğum vardı .
Sabah inşaALLAH Değerlendirmeler Karşınızda Olacak Değerlendirme Yapmasam da Kimse Kızman Diye Düşünüyorum .
Sırada ki Sisteme Bakıyorum Ara Ara .
Hocam cm leri paylaşmayacakmısınız
Sabırla Bekleyin Dedim Nasibi Olan Herkes Kar Görecek Dedim Konu İçinde Ve Hatta Site de Genelde Yazdıklarım Bire Bir Olmasa da Fazla Yanılmadan Gerçek Olmaya Yaklaştı .
2004 Yılının Yıl Dönümü dedik Fakat Buraya DİKKAT Modellerde 1942 Yılının Sinoptiklerini Göreceksiniz Demişiz
Neredeyse Tüm Sahil Kesimleri Havada Bile Olsa Kar Görecek .
İstanbul Geneli Kar Hasretine Doyacaktır Marmara Kar Hasretine Doyacaktır Cm Tahmini Vermesem Daha Yerinde Kimi Bölgelere
Örneğin 80 Cm Deriz tutmaz o yüzden cm tahmini işini Kapattım
Diğer Bölgeler Zaten Kar Hasretine Doydu Ve Üstüne Ekleyecek .
Bölge Konularından Bilgiler Gelecektir .
Kar Almayan Kalmaz .
Daha Yazılacak Ne Varsa da Yazmışız Hayırlısı ile Sistem Ülkemize Hayırlı Olsun
inşaALLAH
Diğer Hocalarınızı da Şimdiden Tebrik Ediyorum ...