efsane olmasına gerek yok ya,bi 40-50 cm yağsın yeter bize
Ocak Sonu [ Yıldızsız Efsane 1942 ] Kardan_herif Sistemi
-
Sinan -
18 Aralık 2021 14:31 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
bana susurlukta kalan kara gomulen otobusleri hatirlatti model sonu. ortalama 20 senede bir gerceklesiyor
-
Yani abi bu sistemde hayal kırıklığı olmaya gidiyor abi
-
- Resmi Gönderi
Hayal kırıklığı yok kar almayan Trakya ve Marmara nasibini alsın
-
Hayal kırıklığı yok kar almayan Trakya ve Marmara nasibini alsın
Peki abi zaten diğer bolgelerimizde pek bişe almadi bu sene ülke sistemi olmayacak sanirim
-
- Resmi Gönderi
Modeller 20 Ocakta Farklı çıktılar sunabilir şuan ki durum dan daha güzel
-
sinan bey istanbulda geçen sene ki gibi bi kar görebilecek miyiz? ben ümraniyede oturuyorum, 30-40 cm yağmıştı geçen sene
-
15 cm kar yeter efsane gelmedi diye üzülmek olmaz. Uzun süredir düzgün örtülü sistem göremiyoruz. (İstanbul)
-
- Resmi Gönderi
Bu Akşam bakalım yanardağ Volkanik hareketine kısa zamanda ki Dalga Kırılmalarına Etkisi ne olmuş ve olacak daha ona da bakmadık
-
- Resmi Gönderi
Şimdi Yarınki Sisteme odaklanalım Rica ediyorum kısa vade de son saatler artık
-
Sinan abi ben mi kaçırdım anlamadım sizin önceden tahmin ettiniz bu sistem sadece Marmara ve trakya icinmiydi yoksa değişip ülke sistemine dönüşurmu
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi ben mi kaçırdım anlamadım sizin önceden tahmin ettiniz bu sistem sadece Marmara ve trakya icinmiydi yoksa değişip ülke sistemine dönüşurmu
Bak Şimdi Arada kaçamak yazılarım olur 2004 yıl dönümü dedim 1942 sinoptiği dedim 1942 sinoptiği 22 gün soğuklar ülkemizde o yüzden 2 günde olabilir 22 günde dedim çok şey demişim bende
-
şu yanardağ işini bir halledelim önce sistemleri etkiledi gibi duruyor bence
-
-
hocam attı ya cevabı
-