Mevcut görüntülerde şuan için efsane diyebileceğimiz bir görüntü yok.
Ocak Sonu [ Yıldızsız Efsane 1942 ] Kardan_herif Sistemi
-
Sinan -
18 Aralık 2021 14:31 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Mevcut görüntülerde şuan için efsane diyebileceğimiz bir görüntü yok.
Birincisi sistem yarın değil .
İkincisi modellerde ocak 12 den sonra ısrarla gözükecek dedim gözüküyor boş gün hiç olmadı .
Üçüncüsü sistemin garantisi temp 850 hpa sevenler için -12 garanti dedik .
Dördüncüsü İstanbul da ne zamandır örtülü kar yağmıyor .
Beşincisi Sabırla bekleyelim -16 lar olurda en azından sıcaklık korkusu yaşamasın kimse .
Altıncısı bu kadar uzun vade tahmini senin için bir şey ifade etmiyorsa benden de bu kadar bende daha tahmin veya sistem tarihi vermesem daha iyi olur .
Yedincisi Bakalım volkanik patlama neler gösterecek meteorolojik açıdan .
inşaALLAH sevinen çok olur
-
Eline sağlık abi takma kafana biz senin tahminlerine güveniyoruz tutsa da,tutmasada hep güvenmeye ve dinlemeye devam ediyoruz
-
Kötü manada demedim güncel durumu söyledim bilhassa tutmasını senden çok isterim
-
- Resmi Gönderi
Kötü manada demedim güncel durumu söyledim bilhassa tutmasını senden çok isterim
Bende genel durumu açıklık getirmek istedim
-
ps2png-gorax-green-000-b6a07f0b7be1ee2f1ad515c21ca67e14-tUSNVc.png
Sinan hocam Şuabt ayı daha da soğuk geçecek gibi zonal rüzgarlar zayıflamaya başlıyor. Böyle gerçekleşirse sistemleri tam isabet alabiliriz.
-
- Resmi Gönderi
Temp. 850hPa da Ben Ortalamanın -15 Düşeceğini halen söylüyorum Dediğim Tarihler için Sıcaklık sorunu olacağımı sanmıyorum Marmara ve İstanbul geneli için Kar almayan Bölgeler ve şehirlerde nasibini alır .Şubat ayı için her hangi bir beklentim yok konusu açmıştım mart ayı dikkat çekici demiştim kış tahminimde oda mart ayı olduğundan.
inşaALLAH En az yanılma payı ile açtığımız konuda sistemi yaşarız hayırlısı ile .
-
Şubatta bi beklentin yokmu abi senin yani
-
- Resmi Gönderi
Şubatta bi beklentin yokmu abi senin yani
Yok + 20 dereceler bekliyorum
-
Yok + 20 dereceler bekliyorum
Abi ya bu sene de göremedik ya şubatta güzel şeyler ne 20 derecesi ya oooff
-
Abi ya bu sene de göremedik ya şubatta güzel şeyler ne 20 derecesi ya oooff
Takılıyor hocam 🤠
-
- Resmi Gönderi
sistem var Fakat Efsane görüntüler soğuk bakımdan oluşmadı genelde çok iyi görüntüler
-
Yani efsane olmama ihtimali daha mı yüksek Sinan
-
- Resmi Gönderi
Yani efsane olmama ihtimali daha mı yüksek Sinan
Yarınki sistem girişinden sonra netleşir İstanbul adına bize güzel efsaneye yakın
-
- Resmi Gönderi
bazi bolgelerimiz icin efsane senaryolar var ama sinan hocam. siklonun rotasi dedigin gibi boylamasina ve cok yavas ustune ustluk derin. yani cok alisik olmadigimiz goruntuler olusabilir modellemelere gore ki simdiden denemeye basladilar
(ocak sonu icin konusuyorum) -